Bildet inngår i albumet Kongsberg - I dette albumet vises bilder fra Kongsberg
Utstyr
  • Olympus E-M1MarkII
  • OLYMPUS M.12-100mm F4.0
  • Brennvidde13.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger43
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1083639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Så vidt jeg kan se har du vel nå passert tredve bilder i denne serien fra vinterskogen, og alle har sine særpreg med hensyn til komposisjon og uttrykk og ikke inst hva slags stemning de skaper eller bringer med seg. Det oppfatter jeg som uttrykk for en betydelig kreativitet og hva jeg vil kalle en "kunstnerisk nerve". Dagens bilde preges ikke minst av lyset og de forsiktige og vare fargene og samspillet mellom terreng og himmel. Meget er dette også ikke med hensyn på bruk av lys og farger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Vakkert vinterbilde med urørt nysnø.
Mvh Harald
Walter S.
Et bilde som inviterer til å utforske og studere de enkelte objektene. Likte den åpne sletten med noe få "spillere2 ute, mens skogen i bakgrunnen er tilskuere.

Vinterbildene dine er spesielle, godt gjennomførte eksempler på hva man kan gjøre med hvilken som helst kamera og hvilket som helst sensorstørrelse. Det er fotografens blikk og evnen til å videreformidle, som er det viktigste.

Når vi først snakker om MFT-formatet (jeg har selv hatt minst 5 kameraer med dette formatet selv) så vil jeg påstå at det faktisk er bedre egnet til bilder med høydeformat enn breddeformat, hvor "vanlig" APS-C format er å foretrekke (til landskap). Jeg tror det skyldes at vi blir vandt til de "nye" TV-formatene med 9:16 osv.. pluss det å se på bilder med mobiltelefoner å gjøre.

Uansett, takk for skituren gjennom ditt interessante vinterlandskap, Kjartan. Jeg ser også at du nå selger denne flotte Olympus-kombinasjonen på Markedsplassen.

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Deilig og "bløtt" vinterlandskap. "Uberørt av menneskehender".

Mvh Ragnar S
Hans Petter S.
Velkomponert bilde, med fine elementer i forgrunn. Herlig vinterlig stemning! En god eksponering og du presenterer det urørte og snøkledde landskapet på en meget god måte! Dette er en av dine bedre i denne serien!
Kjartan N.
Tusen takk til dere alle for kommentarer. Setter veldig pris på det.

Walter, jeg har vært noe ivrig og har for øyeblikket 2 stk E-M1 Mark II. :) Ellers er jeg enig med deg når det gjelder formatet. Prøver å bli venn med det. :)

Mvh,
Kjartan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu