- Vinter, men fargerikt -
Jeg har valgt å beholde blåstikket i snøen. Kunne med letthet fikset det, men den blåaktige snøen matcher fint de andre fargene i bildet, synes jeg.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetHændtholdt, ISO 400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1084638} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roar K.
Ja, under Vøyen bru er det stort sett fargerikt sommer som vinter.
Ikke alle tenker som meg som ville tatt en beskjæring nede for å unngå linje ut i nedre venstre hjørnet.
Men ta da så mye at du ikke ender opp med linje ut i nedre høyre hjørnet isteden.

Roar
Arild T.
Takk for rask respons, Roar! Var klar over det du nevner, men synes ikke at det høyner bildet så mye, i dette tilfellet. Men legger ut en ny versjon i morgen.
Keshav N.
Flott bilde med fine farger, best mot mot mørk bakgrunn. Dette ser ut som Akerselva som var mitt favoritt tursted I'm min tid I Oslo.
mvh Keshav
Walter S.
Personlig synes jeg at bildet tåler blåfargen som dominant farge. Snøen er så godt som aldri hvit, uansett. Det er bare det menneskelige øye som kompenserer for diverse fargestikk. Det ligger i hjernen!

Spenstige linjer og dynamisk diagonal, samt lett snøfall. Fin miljøskildring.

Mvh,
Walter
Per L.
Veleksponert, fargerikt og godt komponert bilde med gode ledende linjer! Snøen skifter farge etter omgivelse og lys, så en smule blått er naturlig! Mvh Per
Ragnar S.
Bilde med god dybde og og fine linjer (buet og rette).
Hverdagsstemningen synes jeg kommer godt fram i bildet. I nevnte stemning ligger også belysningen under broen og fargene i bildet.

Mvh Ragnar S
Trygve B.
For det første, kreativt sett. Dette er sikkert en vanlig ferdelsåre for fotgjengere. Det som er vanlig ser vi ikke så lett. Du har sett det. Mitt første inntrykk er linjeføringen. En blir på den måten ført inn i bildet. Selve broen skaper også fine linjer i bildet. Gatekunsten om jeg får lov å kalle det det, er bare et pluss. Den forvirrer ikke. Personen hører med, den gir liv til dette motivet. Blåstikket ville også jeg beholt, da får du fram vinterfølelsen. Her her jeg ikke forbedringsforslag.
Hans Petter S.
Godt levert dette Arild! Flotte farger i et bilde med mange fine detaljer! Komposisjonen fungerer godt den! Fargerikt og flott bilde som jeg liker!
Roar F.
Fin komposisjon og gode farger. Et urban-bilde som virkelig utnytter fargene bra!
Arild T.
Takk for kommentarer og innspill Roar K., Keshav, Walter, Per, Ragnar, Trygve, Hans Petter og Roar F.!

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu