Kveldsstemning ved Las Canteras.
Bildet er fra Las Palmas og Las Canteras stranden. Det er en flott og kjent strand her i Las Palmas. Vi pleier alltid å avslutte dagen med en kveldstur.
Kontrastene er jeg stort sett fornøyd med. Litt mer usikker på "modellen" i forgrunnen. Burde hun være med eller ikke. Er ofte i tvil om det. Synes kanskje at landskap kan bli litt kjedelig hvis en ikke har en person med. Mottar gjerne ulike synspunkter om det.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • 16.0-55.0 mm f/2.8
  • Brennvidde25.7mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetJeg måtte bruke ISO 6400. Tross det så ble bildet rimelig brukbart. Lukkertiden ble da 1/100, og det pleier å gå uten å bruke stativ. F.2.8.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1084680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Arild T.
Jeg synes du her presenterer et fint bilde der grønnslien? med sin fine grønnfarge skaper en god effekt i et ellers vakkert landskap. Jeg synes at personen i forgrunnen kan være med, men ville da tatt et kutt i venstre bildeside mellom de to personene slik at personen i forgrunnen ikke blir så midtstilt. Bare et forslag som du kan reflektere over.

Hilsen Arild med ønske om et forsatt fint opphold på Las Palmas!
Harald N.
Kan vere enig med Arild sin gode kommentar. Modellen kunne og vore plassert litt lengere til venstre. Artibg med fotograf og modell i bakgrunnen.
Mvh Harald
Knut N.
Enig med de foran her, teksten på selve bildet forstyrrer litt synes jeg.
Walter S.
Du fikk noen herlig kveldsfarger med deg, Trygve. Stemning er så viktig for slike bilder. Snittet kan man alltid gjøre noe med, men fanger du ikke denne helt spesielle stemningen - som her, så nytter det ikke, uansett!

God dybde og veleksponert bilde.

Mvh,
Walter

P.S.: Denne 16-55 f/2.8 er nok så tung foran, har du ekstra grep på din X-T2?
Vidar Magnus J.
God stemning og farger, fin komposisjon men jeg synes teksten trekker oppmerksomhet fra bildet. Enig med Arild og Harald angående modellen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu