Iskaldt
Bildet ble tatt 1.mars 2018. Vi har fått smake litt av Sibirkulden også her på Vestlandet. -10 er ikke vanlig hos oss. Maks her er vanligvis -2 og litt snø, men mest sludd og mye regn.
Greit, ok, men ikke så veldig spennende. Ikke den type bilde hvor en med en gang kjenner at nå ble det et blinkskudd. Litt hardt lys. Veldig fornøyd med T2 og objektivet 16 - 55 mm. Takk til dere som ser og kommenterer. Når noen bryr seg om meg, så gir jeg alltid en kommentar tilbake. For meg er det automatisk refleks.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • 16.0-55.0 mm f/2.8
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1085116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per L.
Flott dokumentasjon på kulda! Veleksponert bilde med ledende linjer som gir god dybde. Tiltalende naturlige farger for årstiden! Mvh Per
Vidar Magnus J.
Vakkert landskap med fine linjer i isen. God dybde mot snødekte fjell i bakgrunnen.
Walter S.
Et flott landskap, akkurat slik jeg liker de. Skarpt med mange detaljer og sterke ledende linjer inn i bildet. Blinkskudd? Hva er det? ett og samme bilde kan være et blinkskudd for noen, mens andre gjesper.
Personlig synes jeg at den bølgede bakgrunnen har mye å si for opplevelsen her. Det, sammen med den hvite is-stripen (prøver å finne ut av den, men vet egentlig ikke hva det er) som tar oss innover i bildet med en like elegant bølge - er med på å gi et statisk landskap den nødvendige dynamikken.

Fargene er på den kjølige siden, men troverdig nå om vinteren i kulden.

Mvh,
Walter
Harald N.
Velkomponert med god dybde og fine fargar.
Mvh Harald
marit f.
Et vakkert bilde, blinkskudd eller ikke blinkskudd.Troverdige farger, og is er alltid spennende å feste på brikken. Tror kanskje isen er utrygg, ville ikke vært førstemann utpå der. Om det hadde vært mulig, så tror jeg den islinja hadde forsterket bildet om den hadde gått mer fra venstre mot høyre, litt midtstilt. Mulig det ikke går an pga vannlinja.
Mvh Marit
Ragnar S.
En forgrunn som virkelig vekker oppmerksomhet med "isveien" over vannet, men intet galt å si på de øvrige omgivelsene heller. Alt i alt et trivelig og godt komponert bilde.

Mvh Ragnar S
Hans Petter S.
Et flott og kaldt bilde, med ledende linjer og herlige farger! Synes dette bildet er spennende nok, hvor forgrunnen gir det lille ekstra! Sitter ofte med landskapsbilder selv og vurderer om de er «spennende» nok, ikke like enkelt bestandig, men her synes jeg du treffer godt!
Arild T.
Her er det meste sagt før meg. Et godt eksponert bilde med gode diagonaler og former som skaper dybde og perspektiv. Din gode behandling av lys og farger, må og nevnes.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Forbilledlig komposisjon, fine farger, skarpt og detaljert. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Anders S. H.
Som det alt er sagt av fleire - reine fine linjer - god komposisjon og fine naturlege fargar. Godt fotoarbeid
Jostein S.
Hei
Godt motiv hvor du med isformasjonen i forgrunnen skaper rom i bildet. Veldig fin dybdevirkning her
Dette likte jeg godt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu