Sent kveld ved Frysja
En av Oslos perler
Bildet inngår i albumet Oslo Pluss og Minus - Noen steder er veldig vakre i Oslo, men etter min mening enda flere steder som er mindre vakre. Litt av begge kategorier......
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Rune V.

Tror kanskje det hadde gjort seg litt mer i ett fint kveldslys så hadde du fått frem litt mer farger i naturen. De er jo på sitt vakreste nå synes jeg og fortjener å komme frem. Men regner med at du har en tanke bak ditt valgte tidspunkt for å ta bilde, bare jeg som ikke helt skjønner hva du har ment. Men det er nå meg...

Liker måten du har brukt de nærmeste trærne som en slags innramming av motivet.

Rune
Avsluttet .

Synes dette lyset er fint for å fremheve varmen i vinduene. Dystert vær, kaldt, deilig å være inne. Henger meg på Rune angående innrammingen.

Mvh
Karianne H.

Et koselig bilde. Enig med Marius som skriver at det fremhever hvor godt det er å være inne i varmen med høstvær utenfor døra. Blåtonen i bildet gjør at bildet er høst og litt kulde. Enig at Oslo har endel fine perler - bare man har evnen til å se dem.

Karianne :-)
Lars-Anders M.

Litt for mørkt.
Inger-Lise S.

Fin høstrapport dette. Høsten har jo flere sider...Likte komposisjonen med trærne som innramming. Man ser godt ruskeværet her.Og lyset fra vinduene, hvor menneskene koser seg (forhåpentligvis) inne.

Mvh Inger-Lise
Kyrre L.

Blåskjær og lite å feste blikket på.
Ky
Birna R.

høstmugne brennesler, lys fra Ringbygget og verkstedene på Frysja, blåsurt høstvær, rotete komposisjon, tendens til gråhet pga. undereksponering, for- og bakgrunnselementer som overlapper og tar vekk dybden i bildet osv. osv. en god del kan sies, men det hjelper liksom ikke no' særlig. stedet er det imidlertid ingenting i veien med (der er jeg lommekjent) og at det er mange perler i Oslo underskriver jeg gjerne på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu