En god start
Har kjøpt fotolys, en startpakke fra Elinchrome. Nå er det studiojobbing for alle penga. Hunden begynner å bli lei, til tross for at han belønnes for hvert blitz.
Dyreforretningen er henrykt: vi har alltid vært gode kunder, nå er vi blitt enda bedre.
Bildet burde vært lysere bak hunden, det ser jeg i ettertid.
Bildet inngår i albumet Bikkja mi - Jeg har verdens fineste bikkje.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D500
  • 16.0-80.0 mm f/2.8-4.0
  • Brennvidde42.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1086192} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Walter S.
Hvorfor blender f/11 på et "portrett"? Jeg tror at en blender f/4 (eller der omkring) med fokus på nesen eller øyne (hva det er du vil fremheve) ville lage en bakgrunn som blir mindre påtrengende ... og et mere harmonisk bilde.

Mvh,
Walter
Kristin B.
Takk for tilbakemelding. Hvordan er hundeportrettet påtrengende?
Dette er en arbeidshund, som jobber med nesen. Jeg vil jo at hele fjeset skal være skarpt. Tar jeg bilder av kvinner og barn, så vil jeg nok heller bruke et portrettobjektiv. Tror du ikke det er lurt? :)
Walter S.
Det er jo ikke hundeportrett som er "påtrengende" - jeg tror at du misforstår meg.
Jeg mente at bakgrunnen kunne vært litt mere anonym / ikke så skarp / ikke så påtrengende - en slik bakgrunn skal egentlig "forsvinne" ut i ingenting.

Hunden din er fin den, og jeg er faktisk imponert over at du klarer så mange detaljer av en svart hund foran en svart bakgrunn. Så, både eksponeringen og fokus er på plass.

Mvh,
Walter
Kristin B.
Å, takk for oppklaring og tips, da forstår jeg. Det tenkte jeg ikke på en gang. Tror løsningen på det må være å flytte ham mer frem fra veggen - eller stryke lakenet! :)
Jeg har nettopp kjøpt lysene, og de første bildene var mot en grå vegg. Forsøker å bli kjent med hvordan lysene virker, tenkte å gjøre det til årets "påskekrim". :)
Kan prøve det i morgen, må bare ommøblere litt. Har rigget meg til midt i stuen :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu