1. Mai 2018 i Drammen
Flere av Drammens innbyggere trosset regnværet og møtte opp da Stortingsrepresentant Sylvi Listhaug og Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen holdt 1 maitale på Strømsø Torg like utenfor Drammen jernbanestasjon.
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2018-05-01 20:30:22
  Versjon #2
 • Lagt inn: 2018-05-01 20:50:47
  Versjon #3
Utstyr
 • SONY SLT-A77V
 • Sony DT 55-200mm
 • Brennvidde200.0mm
 • Blenderf/11
 • Lukker1/200s
 • Nei
 • AnnetISO 800. Bildene er eksponert i svart/hvitt.
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1087834} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Pål M. S.
Prøver igjen...
Like greit å presentere i s/hv, for det er vel slik hun og hennes meningsfeller ser på verden...
Originalen blir i overkant grått, og blir lite spennende.
V2 har mer dynamikk, og det stemmer vel overens med talerne...
Grei dokumentasjon på en hendelse, men egentlig ikke mer.
Vidar Magnus J.
Mange takk for konstruktiv kritikk, Pål, jeg setter pris på tilbakemeldingen. Portretter har jeg ikke noe særlig erfaring med, men jeg har lagt ut en ny versjon av orginalen hvor jeg har lagt til mer kontrast.
Keshav N.
Enig med Pål nøkkelordene her er FRP politkk svarthvitt. Jeg ville ha trosset regnet for å unngå denne seansen.
mvh Keshav
Pål M. S.
V3 ser betydelig bedre ut:-)
Knut N.
V3 for meg Vidar, politikken skal jeg ikke kommentere.
Arild T.
Dagsaktuelt bilde der versjon 3 er mitt valg. Ser ikke ut som om slagord og jentenes fremtoning spiller på lag. Er i grunnen et førnøyelig bilde!


Hilsen Arild
Vidar Magnus J.
Mange takk til Keshav, Pål, Knut og Arild for kommentarer til bildet.
Avsluttet .
Jeg må innrømme at min første reaksjon da jeg så bildet var et visst ubehag over at disse politikerne utnytter første mai i sin propaganda. Dernest ser jeg absolutt positive elementer i det ut fra et fotografisk synspunkt. Jeg er enig i at v3 ble bedre enn originalen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Kunne kanskje tenkt meg Sylvi litt mere ut på høyre siden, men de har en tendens til å komme i sentrum av en eller annen grunn.
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Kjell Øyvind og Christer.
Roar K.
Kanskje like greit å være født med sølvskje i munnen istedenfor med kumøkk i kjeften for som vi har hørt så renner jo møkka ut av kjeften igjen i strie strømmer.

Roar
Vidar Magnus J.
Mange takk for kommentarer, Roar. Jeg la ut boldene under kateegori Presse som dokumentasjon om hvordan de borgerlige bruker1 mai som kampdag. Selv om partiet er omstridt hadde de likevel ca 300 mer oppslutning enn de sosialistiske partiene som hodt taler på andre siden av bybrya på samme tiden.
Per L.
Jeg velger å holde politikken utenfor! Dette er jo en bildekritikkside og i den forbindelse fungerer V3 aldeles utmerket med god skarphet på taleren! Mvh Per
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Per. Jeg setter pris på tilbakemeldingene. Jeg ønsker heller ikke noen form for politiske diskusjoner her inne, kun kommentarer//kritikk til bildenes kvaliteter.
Pål M. S.
Bilder gir assosiasjoner, innholdet er vesentlige i bilder, og enhver har sin oppfattelse av dette. Bilder kan, og i noen tilfeller skal, provosere, men andre ganger skal de bare gi en annen følelse. Må være lov å si hva bilder, og dets innhold gir av assosiasjoner/følelser. Det er essensen i bilder.

Hvordan skulle det være om en bare konsentrerte seg om det tekniske...tenk på alle pressebilder. Tviler på at der er særlig mange som kommenterer et bilde av Trump ut fra teknisk innhold.

Ser forøvrig at der er nøkkelord her, Frp, Politikk...så da er vi vel der vi skal være:-)
Roar B.
Jeg liker venstresida, ja - den politiske også. Men i dette motivet skjer handlingen her nede, disse jentene med hver sin plakat. Den ene gjemt, den andre stirrende ned, tredje ikke akkurat superengssjert. Av dette blir det en interessant fortelling, når vi tar med Sylvi også, for en gangs skyld i bakgrunnen.
Godt dokumentarfotografi som speiler samtida.
Vidar Magnus J.
Mange takk for kommentarer, Pål. Jeg er selvfølgelig åpen for diskusjoner rundt et bilde, men det må være seriøs og sakelig uten kallenavn og andre grove skjellsord, noe jeg har erfaringer med at politikk kan føre til. Jeg har allerede fått en kraftig tilbakemelding på bildet her inne, jeg ønsker ikke en diskusjon som kan føre til uvennskap og krangel, derav ønsket om bildekritikk og ikke så mye av politiske kommentarer.
Vidar Magnus J.
Mange takk for gode kommentarer, Roar. Disse jentene demonsrerte og sto med ryggen til scenen under hele arrangemanget.
Pål M. S.
At du har fått mange tilbakemeldinger, tyder på at bildet, og fotografen har gjort en god jobb:-) Bildet, og det innhold engasjerer.
Helt enig i forhold til tonen vi må holde ovenfor hverandre.
Arne Reidar I.
Ufattelig at voksne mennesker benytter anledningen til å mene noe om FRP sin politiske era da dette gjelder bildekretikk autor spør etter. Skemmende barnslig.
Vidar Magnus J.
Mange takk for kommentarer til bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu