Kontemplasjon
Fredagen er ikke andre dager lik, var et ordtak jeg hørte da jeg var smågutt. Nettopp på fredager har jeg derfor begynt med å legge inn bilder som skiller seg litt ut fra de jeg vanligvis laster opp. Med dette bildet starter jeg også opp den nye serien H2O, hvor jeg fra tid til annen vil forsøke å tolke mine inntrykk av dette livgivende og vakre elementet.<br><br>Samtidig vil jeg gjerne invitere eventuelle nye seere til å grave hemningsløst i mapppene ''Guys and dolls'' og ''People and places'', to prosjekt som langt fra er fullført, og som utgjør brorparten av bildene jeg har lastet opp til nå.<br><br>Jeg ønsker alle en riktig fin helg!<br><br>
Bildet inngår i albumet H2O - <br>Dampende, flytende, rullende, duvende, rennende, flommende, bølgende, piskende, hamrende. Mykt, vått, skimrende og foranderlig. En kilde til liv, rekreasjon og kontemplasjon. Vann.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Diffust, drømmende, melankolsk...joda du har fått frem en stemning her. Fargevalget og lyset er nydelig. Bittelitt usikker på korningen, men den er også i en viss grad en del av stemningen. Liker det på et vis, uten at jeg har så mange flere argumenter for hvorfor.
Kristoffer L.

Tusen takk, Tommy.

Bildet ble tatt for mange år siden på en Agfa diasfilm - åpenbart en rimelig kornet sådan. Scanneroppløsningen på 5400 dpi garanterte for at det som fantes av korn, fulgte med.

En forsøksvis utglatting av kornene resulterte i at vannoverflaten ble en tanke for pregløs. Jeg kom til at korningen bidro så mye til det fine spillet i vannet, og dermed til stemningen i bildet, at jeg lot den få lov til å være med. ;-)

- Kristoffer
Avsluttet .

Dette var spess. vet ikke helt jeg.. har sett på det en stund nå..........................................................sånn.

Fan, jeg klarer ikke å begrunne meg her, men fra 1 til 10 så blir det (trommevirvel..) 5.
Ser forresten ut som det står YOU i vannet..
:D
Mvh
Mikal §trøm

Ha en riktig god helg, gleder meg til å se fler da:D
Lars-Anders M.

Bra farve og mønster. Ok.
Inger-Lise S.

Blått og flott, enkelt og stilrent. Vart og fint, litt drømmende. Fine nyanser i bildet. Modig minimalistisk. Dette likte jeg veldig godt!

Mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu