Svensketroppen
Historisk begivenhet som vises hvert år i mai. "Kongen Kommer" henspiller på Danskekongen Frederik IV's besøk i Gamlebyen i 1704
Bildet inngår i albumet Kongen kommer - Den årlige begivenheten i Gamlebyen / Fredrikstad hvor utøvere med tidsriktige uniformer ønsker Danskekongen Frederik IV - som jo er grunnleggeren til byen - velkommen til Fredrikstad.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-06-03 14:51:11
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T20
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blender-
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089239} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut N.
Knallfin dokumentasjon, flotte farger og skarpt som vanlig :o)
Avsluttet .
Jeg er ingen expert så jeg formulerer meg utifra førsteinntrykk. Pen komposisjon, skarpheten sitter, exponering er optimal samt pene skyggevirkninger fra personene i toget. Når det gjelder klipping så måtte det være å klippe vekk den halve luftekanalen på taket så ryggen og armen til de på venstre side også forsvinner, men da kommer kanskje tårnet for nærme kanten. Tror jeg rett så har Walter allerede vurdert dette.
Walter S.
Interessant oppdagelse, Christer - og litt kinkig løsning dette med å kutte på venstre siden. Og, nei - jeg hadde ikke tenkt på det spesielt.

Kirketårnet er noe alle kjenner igjen her i Fredrikstad, så det vil jeg "frede" og ha avstand til, men løsningen er jo selvfølgelig litt kloning - selv om jeg nødig gjør slike inngrep. Jeg regner med at V2 kanskje kan bøte på det?

Takk til dere to, Knut og Krister, for vennligsinnet og konstruktiv forslag!

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Jag ansluter mig gärna till Christer och hans synpunkter men jag kan rekommendera en annan lösning på vänster sidan, nämligen kloning. Om Du har tillgång till ett sådant program så är resten en enkel sak. Om inte - så låter Du det vara. Bilden är bra i alla fall.
Hälsning
Lennart
Keshav N.
Nok et flott bilde fra " Kongen kommer ". Jeg slutter meg til godordene til de andre her. V2 var en god løsning.
mvh Keshav
Walter S.
Takk også til Lennart og Keshav for kommentar!

Mvh,
Walter
Roar K.
Er det ikke snart på tide å sende svenskene hematt over den allerede rustne nybrua over Svinesundet?

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu