Karon i Phuket
Bildet inngår i albumet Thailand - Reisefoto fra Thailand
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF24-70mm f/4L IS USM
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089279} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
karin s.
Frodigt landskap du har funnet hans c, sikkert varmt og fuktigt ser det ut som.
Mvh Karin.
Roar K.
Sjelden mann å se for tiden.
Er det riktig tid å dra østover nå når regntiden nærmer seg?
Kommer vel senere i Thailand enn i India så det er enda litt tid.
Fint utsnitt og komp, men ville klona litt oppe i høyre hjørnet og kanskje noen palmegreiner oppunder ramma også for å være litt kritisk min vane tro.
Skarphet, dybde og farger er det fint lite å si på her.

Roar
Avsluttet .
Først vil jeg tillate meg å si at jeg har savnet deg og dine bilder på Foto.no en stund, hyggelig at du er tilbake. Her var frodighet og farger som er ganske annerledes enn det man finner i Nord-Norge. Fin komposisjon, god skarphet og detaljeringsgrad. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Britt H.
Flott komponert gatebilder. Fine farger. Skarpt fremstilt.
Avsluttet .
Fra is og snø til varme og fuktig luft. Dette var et pent gatebilde der hvor veien leder øyet pent opp til bildets midtpunkt, det røde treet. Mange ting i flata men samtidig veldig ryddig, likte det her.
Arild T.
Velkommen tilbake til "oss"!
Frodig og fint gatebilde med frodig vegetasjon og biler på kryss og tvers over det hele. Mange elementer å studere her, men samtidig ikke rotete fremstilt.
Litt pirk: Ser at Roar ville klona bort noe i høyre hjørnet, for meg virker det mer naturlkig å gjøre det i øverste, venstre hjørne.

Hilsen Arild
Hans Rich. A.
Mange takk til dere for hyggelige kommentarer og innspill, som jeg er enig i. Det var det flotte treet som fanget min oppmerksomhet.
Roar: Du har helt rett, det er nok regntid her også nå. Men det har sine fordeler, mindre turister og billigere. Så regner det ikke hele tiden.
Kjell Øyvind: Helsa var dårlig i vinter, men nå er den heldigvis mye bedre. På reise denne gangen vil jeg ikke være så aktiv.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu