Tidleg morgen på fjorden
under et lavt skydekke sitter pasasjerene og drikker kaffe, mens eg siter på ein fjelltopp langt borte og tar bilder.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 200mm f.4 mf
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/11
  • Lukker250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108981} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
kine n.

rett og slett et fantastisk bilde.
Venche J.

Oi Bjarne, her var det noe både over og under. :)

Gnistrende flott bilde.

Wenche.
Kurt S.

Tror jeg ville beskjært litt i toppen slik at himmelen og den øverste fjelltoppen forsvinner. Den andre fjelltoppen som stikker opp av skyene må være med. Kan ikke helt forklare hvorfor men synes at slik det er nå ble det liksom for voldsomt og for mye med. Mener bildet får et litt roligere preg ved en slik beskjæring.
Ellers kjempeflott lys og dramatiske skyer over det stille havet som har fine fargenyanser. Skuta som seiler avgårde i nattten ( perfekt plassert ) på det stille havet ble prikken over ièn.
Et fantastisk stilig og flott bilde!
mvh Kurt
Torbjørn K.

Virkelig flott! Liker kombinasjonen av litt ''rølpete'' skyer og rene linjer under.
Steinulf L.

Storslagent. Synes ikke du skal kutte noe her.
Roger K.

Hei Bjarne!
Virkelig flott dette. Kutt nevnes og jeg sier bare tja, usikker. Jeg prøvde med svart bakgrunn og følte dette ble bedre, men det er jo bare å klikke selv på valg av dette. Et knall bilde var det definitivt.

Mvh RK
Vegard L.

Veldig bra. Jeg synest heller ikke at du skal kutte noe.
Mvh Vegard
Bjarne B.

Takker for kommentarene, ekstra hyggelig at bildet fikk plass på siden for anbefalte bilder. Prøver med svart bakgrunn som foreslått.
Ha ein fin lørdagskveld.

Mvh Bjarne.
Kay R.

Hei Bjarne...

Ble jo flotters dette.. En fantastisk vinkel du har funnet dæ.. Et lavt skydekket som tegner opp flotte linjer og former. Fine toner og rolig vann.. Synes du har gjordt en god jobb med komposisjonen og hær...

MVH Kay:-)
Jan-Eilert P.

Veldig flott. Et av bildene der tumbnailen ikke yter et bilde rettferdighet. (Det så nemlig litt kjedelig ut der). Jeg likte dette bildet veldig godt. Svart bakgrunn fungerer fint.

helsing fra Jan-Eilert
Odd Tore S.

Hei!
Flott dette her, jeg synes at lagene med natur-skyer-himmel/fjell gjør det spennende og er ikke enig i at det bør kuttes.
Odd Tore
Gaute B.

Ingen beskjæring her.......dette var fantastisk lekkert slik. For en med skyinteresse litt over det normale er dette rett og slett lekkert. Blinkskudd
Janne L.

Dette var kjempeflott. Stiligt med det lave skydekket. Vi ser jo både over og under. Du har sittet på akkuratt riktig topp til akkuratt riktig tid.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu