Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089892} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.
Ikke bare indianere eller native Americans som de kalles idag disse som drev med skalpering i western filmer.
Men du har sikkert en menig med det som jeg ikke helt får med meg fordi jeg er litt for gammal og konservativ.
Ellers greit gatefotografi i regnvær.

Roar
Knut Georg F.
Bildet gir meg en sjelden opplevelse av umiddelbarhet, historie og dynamikk. Svært bra synes jeg.
Mvh Knut
Stein C.
Dette ble vellykket. At mannens hode og ben er kappet gir inntrykk av at han kommer inn i bildet utenfra. Om ti sekunder går han ut på andre siden.. Bildet har dynamikk og tilstedeværelse.
Harald N.
Godt fanga situasjon dette Torbjørn. Kort møte i regnværet.
Mvh Harald
Pål M. S.
Og så var det "Candid moment":-)
Øyeblikket forsterkes av kuttet i overkant av bildet.
Litt små snodig på en regnværsdag, der han går i dress med henda godt plassert i lomma, mens hun med hund har dresset seg opp for været.

Veldig bra og inspirerende dett også, Torbjørn!
Roar B.
Regnvær. Ingen harde skygger, bare masse flotte reflekser som gir liv og undring.
Supert øyeblikk av to møtende, ingen fiksfakserier, en scene kun gjengitt slik betrakter så det. Bevegelse, nærhet, usminka ekthet. Og så den lille hunden da..
Bra !
Grethe Jorunn S.
Fin, dynamisk komposisjon. Holdes på plass av rammen rundt. Våt asfalt med flotte reflekser, personen som kommer inn - linjene i benk og gelender, damen med paraply og hund .. Så mange fine elementer! Får lyst til å ta mer gatefoto når jeg ser dette.
Hilsen Grethe.
Torild H.
At hovud og fot havner i og utanfor biletramma kan oppfattast av noen betraktere som at ein "viser fingeren" til foto-reglar, men heilt greitt, og kanskje heller vektlegga fortellinga, måten personen strenar mot person som kjem imot; forventning, spenning ligg i om dette er tilfeldig forbipasserande, eller dei kjenner kvarandre på forhånd, kva vil skje?
Ståle Arild G.
Dette bildet ble et lite høydepunkt på dagens tur innom foto.no. Rammen er aktiv og det er flere sterke linjer i bildet. To nesten grafiske skikkelser som beveger seg mot hverandre og bena deres er frosset i akkurat riktig sekund og bidrar til en symmetrisk komposisjon. Førsteklasses gatefotografi.
Roger H.
Sterkt ———- kappe hode på mannen i farta gjør hele bildet. Tenkte ett øyeblikk på Moriyama. Veldig bra gatefoto synes jeg, med personene på rett plass. Også hunden da, bra den er med.
Torbjørn V.
Hei

Meget hyggelig å få så mye positive kritikker på dette bildet! Til orientering, så har jeg forsøkt å legge inn kommentarer via Chrome på mobilen - men det har ikke fungert. Så har jeg dessverre glemt å følge opp...beklager det, jeg forsøker alltid å svare på kommentarer (selv om jeg sikkert har flere eksempler på det motsatte)...

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu