Textures
Handholdt
Bildet inngår i albumet Thailand -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • 70-200mm f/2.8
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1090106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Detta är en intressant bild även om den 'hänger i luften' . Två människor som uppenbarligen har ett samband med väggen bakom dem. Är detta en dans ? Är det en skulptur ? Eller har mannen just räddat kvinnan eller söker Du kanske bara en slags artistisk effekt ?
Hälsning
Lennart
Avsluttet .
Kreativt og bra dette, ikke helt min stil men tøft var det åkkesom.
Wenche J.
Lennart Thulander og Christer Myrene, takk for interessante kommentarer. Lennart, jeg liker at du oensker aa finne din egen "fortelling" i bildet. Christer, jeg bor deler av aaret i Asia og er nok veldig farget av dette naar det kommer til stil :)
Roar K.
Jeg var litt usikker her på om du hadde teksturert med filtre?
Men kom til at dette antagelig er eksponert slik det fremsto da det ble eksponert og at du kanskje har konvertert til svarthvit i etterkant.
Den litt skrå kameravinkelen gir ekstra spenning i bildet som skiller seg ut i mengden og vel burde høstet noen flere kommentarer?

Roar
Wenche J.
Roar Kleppen, det er helt riktig det du kom frem til. Bildet ble konvertert til svart hvitt i etterkant. Origialen er roed, baade veggmalingen og kropsmalingen. Alt er dekket, alt untatt ansiktene og gulvet, som har "naturlig" farge. Takk for kommentaren :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu