Aleine
Bildet inngår i albumet Reise -
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • EF28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1090845} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom F.
Her er det elementene som regjerer og det ene mennesket bivåner kreftene i dem. Flott komposisjon og utsnitt, synes jeg.
Igor K.
takk Tom
Avsluttet .
Likte godt dette bildet. Skikkelsen ikledd gult er et godt blikkfang og bryter mot det litt mørke og gråe. Føler kanskje at forgrunnen tar vekk litt av oppmerksomheten, så kanskje jeg ville vurdert å kutte en god del av det nederste (selv om man da mister den brungule tangen). Men med et godt kutt i nedre kant, tror jeg personen i bildet ville bli enda mer markant.
Men bildet er uansett et flott bilde.
Tar jeg helt feil om dette er enten Island eller Færøyene?
Igor K.
Takk Bjørn-Erik. Prøvde å kjøre litt art foto under våres rundtur på Island i juni i år. Reiste i lag med medlemmer i Bodø fotoklubb. Grunn til jeg ikke kuttet forgrunn er at jeg prøver å beholde kvadratisk beskjæring - dette er ikke lett og alltid mange forslag å forandre dette. :)
Avsluttet .
Nei, det har du rett i. Det er ikke lett og det vil jo som regel være flere meninger. Og jeg liker som nevnt bildet veldig godt :) Det viser veldig godt det råe landskapet og å plassere en person i bildet som skiller seg såpass godt ut, var et meget godt valg.
Knut Georg F.
Flott motiv.
Ser regnfrakken og taren som sentral for inntrykket. Synes kanskje det er for mye fjell/bakgrunn som sloss om oppmerksomhet (irriterer øyet med neset som kuttes i venstre kant). Om du vil ha kvadratisk format ville jeg kutta i topp, eventuelt panoramaformat med mest kutt i topp.
Mvh Knut
Igor K.
Takk for forslaget Knut. Føler at hvis jeg kutter fjell så fjerner litt følelse på hvor liten ho er i forhold til omgivelser.. :)
Reiko I.
Det gule leder blikket inn mot den enslige figuren som står mot det mektige landskapet! Nesten så man føler ensomheten selv når man se på bildet. Dette er et godt bilde, ingen grunn til å kutte. Jeg vil heller foreslå å printe det ut i stort format å få det opp på veggen.

RR
Igor K.
Takk Reiko :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu