Sommer og ettermidag på Drammen Havn. Det greske tanlskipet T/S Ioli i bakgrunnen har ligget i arrest her i snart 2 år med seilernekt på grunn dårlige tekniske tilstander. At det var i ferd med å synke forrige vinter gjorde ikke tilstanden bedre. Rederiet har gått konkurs og kreditorene forhandler om rederiets eiendeler. Drammen Havnestyre vil ha vekk skipet, men det ser ut til at det blir lliggende en god stund til.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-07-16 15:53:00
    Versjon #2
Utstyr
  • SONY DSLR-A300
  • DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetISO 400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Reiko I.
Dette virker for tilfeldig fomr meg, utifra bildet er det vanskelig å se hva du ønsker å formidle, men basert på teksten virker det som båten i bakgrunnen er hovedmotivet. Da burde den nok kommet bedre frem..
Roar K.
Her velger jeg meg nok V2.
Kanskje hadde det vært like greit å la skipet dra sin kos istedenfor å sitte igjen med problemet sjøl?

Roar
Avsluttet .
Jeg synes det er fint at viktige sider ved vår infrastruktur, viktige arbeidsplasser, som havner blant annet, blir dokumentert. Her opplever jeg det råder en viss sommerstillhet,og her er fine farger og utmerket behandling av lyset. Men i likhet med Reiko ovenfor er jeg litt i stuss om utsnitt og komposisjon. Kunne bildet tjent på en mer direkte prioritering av selve skipet som teksten definerer som hovedmotiv? vennlig hilsen Kjell Øyvind
Vidar Magnus J.
Mange takk til Reiko, Roar og Kjell Øyvind for kommentarer til bildet.

Reiko og Kjell Øyvind: Takk for konstruktiv kritikk, jeg setter pris på tilbakemeldingene. Jeg ser nå så at jeg i underteksten har lagt inn litt for mye vekt på skipet, men det er selve havna med krana og ankeret foran og skipet i bakgrunnen som egentlig er motivet, men teksten kombinert til bildet lager et annet utrykk.
Per Haavard L.
Hei Vidar flott bilde fra Drammen havn takk for kommen taren av Eiksetra .
Avsluttet .
Et ryddig og godt komponert bilde tatt i betraktning alt som er her. Det er også god eksponering og skarphet. Synes originalen er best. Som et kai bilde er dette veldig bra det.
Vidar Magnus J.
Mange takk til Per Haavard og Christer for kommentarer til bildet.
Jostein S.
Hei
Flott havnebilde
Fine maritime innslag
Vidar Magnus J.
Mange takk for hyggelige kommentarer, Jostein. I romjulen ble tankskipet i bakgrunnen fjernet etter å ha ligget her i over to år i arrest, den ble slepet av to båter til Fredrikshavn i Danmark.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu