En fredens morgen
Jeg liker best å ta bilder ørtidlig om morgenen, gjerne 30 minutter før soloppgang. Det betyr opp kl. 04.00. Bildet er fra Vats i Vindafjord kommune. Det er tatt ca. kl. 06.45. Solen er i ferd med å glytte over fjellene.
Det er lyset tidlig om morgenen som fascinerer meg ganske mye. Stort sett fornøyd. Holmen med skogen er litt mørk, men jeg lot det gå, den skaper en fin kontrast.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • 16.0-55.0 mm f/2.8
  • Brennvidde34.2mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut N.
Bra det er noen morgenfugler blant oss.. (jeg er ikke en sånn lenger)..blir fine bilder av sånt ;o)
Walter S.
Dette ble meget bra, Trygve. Det er nok sant dette med "Morgenstund har gull i munn" - da er naturen så fin og ubrukt. Lyset er nå alltid flott om morningen. De myke overgangene mellom lys og skygge gjør seg meget godt her, og skaper flotte blå- og grønn-farger. Likte god de to små, nesten usynlige, remser av lys på krusningen i vannet, på hver side av holmen. Det er slike detaljer som forteller om stemningen. Også flott med strølys bort på gården oppe på tangen til venstre.

God helg, Trygve!

Mvh,
Walter
marit f.
Nydelig bilde, morgenstemning meget godt formidlet. Enig med deg i at de beste fotostundene er før soloppgang, eller etter. Imidlertid, det er litt tungt å stå opp før soloppgang i helgene når en har anledning til å sove litt lengre. Syns det er helt greit at holmen er litt mørkere, ville vært unaturlig å redigere den lysere.
Mvh Marit
Avsluttet .
Jeg synes Walters kommentar over dekker min reaksjon på bildet, og jeg slutter meg derfor til denne. Her er fin komposisjon og meget fint å se landskapet reflektert så fint i vannet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Nils Christian S.
Du verden for en fin morgenstemning! Dette ble BRA !
Mvh
Nils Christian
Roar K.
Da står du jo opp nesten samtidig meg når jeg legger meg. hender klokka blir bortimot 2 hvertfall før jeg køyer. Men ikke alltid.
Stille og rolig her. Disen har enda ikke lagt seg.
Hadde det vært i et mer tettbygd strøk hadde du møtt de siste bargjestene på vei hjem nå i ferietia.

Roar
Trygve B.
Takk til dere alle for noen nyttige og fine kommentarer. Jeg har sett på deres bilder og gitt kommentarer. Det er for meg vanlig høflighet når noen gidder å kommentere mine.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu