Overligger fra juli måned. Tatt på Gimsøy i Vågan kommune.
Bildet inngår i albumet Vågan i Lofoten -
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM
  • Brennvidde170.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1092334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.
her er det sol og skyer som kommer i fokus fordi blikket havner oppe og ikke på de mørke silhuettene.
Derfor tenker jeg minst en versjon til der du kutter under de sterkt lysende feltene, men beholder kanskje 2-3 smale felter.
5 mm kutt til venstre grunnet et element foran rytterne akkurat i bildekant - noe jeg ikke gidder å hente ut bildet for å prøve ut.
Jeg vet du liker skyer, men et bilde har ofte to eller flere versjoner i seg som kan stå separat hver for seg eller i serie. Ser at ved å beholde snaut 2 cm over fyret også blir et likandes utsnitt.
Lik det eller ikke, men jeg nevner gjerne det jeg ser som muligheter i et bilde.

Roar
Olav Bjarte K.
Jeg liker bildet slik som det er gjort. Inspirerende!
vh, -bj.
Per L.
God stemning og fine silhuetter og farger! Jeg føler at bildet blir noe venstretungt med både rytterne og fyret på samme side. De blir riktignok balansert litt av solen, men jeg skulle likevel ønske at rytterne var plassert borte ved solstripen! Mvh Per
marit f.
Et nydelig sommerbilde med de gylne fargene.Liker utsnittet som det er, men ser at Roar har et poeng i at de aller fleste bildene har mange muligheter i seg.Kanskje hadde det vært enda bedre med rytterne på høyre side, men ikke alltid at en kan få dirigert statistene dit en vil.
Mvh Marit
Avsluttet .
Jeg opplever dette som et vakkert og tiltalende bilde. Solen og refleksene i sjøen er elegante og balanserer etter min forståelse landskap og skyer på venstresiden. Et element (bakenden på en tredje hest??) nederst til venstre kunne kanskje med fordel vært fjernet? Ellers ser jeg for meg at det ikke finnes noe fasitsvar for valg av utsnitt, her er sikkert mange muligheter. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Vakkert bilde i krevande lys.
Mvh Harald
Bjørnar P.
Klassisk motlysbilde som er godt gjennomført. Kanskje noe venstretungt.
Hans Rich. A.
Mange takk for kommentarer og innspill.
Jeg er ikke fremmed for forslag om forbedring/andre versjoner som foreslått. Og er enig i at det ble noe venstretungt. Måtte skyte fra hofta, siden jeg kom kjørende forbi idet rytterne passerte på stranda. Det irriterte meg siden jeg gjerne skulle sett at jeg var klar idet rytterne kom inn i solstrålene. Men, men "shit happens".
Mvh Hans Richard
Jostein S.
Hei
Flott solnegangbilde
Varme og fine fargetoner
Kunne kanskje like godt ha vært i lengdeformat!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu