Spilleglede
Bildet inngår i albumet Kina -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-08-09 13:06:50
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-M1 Mark II
  • Olympus 12-40mm
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Annet640 ISO. Frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1092382} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .
Bra bilde, likte det her.
Robert L. S.
Flott situasjonsbilde der de konsentrerer seg om spillet uten å bry seg om fotografen.
Mvh.
Robert
Arvid O.
Godt situasjonsbilde med naturlige mennesker i aksjon.
Godt eksponert med naturlige farger.
Arvid.
Harald N.
Fin reiseskildring med karane opptatt med spelet sitt. Godt formidla, og med tilskodarane i bakgrunnen som ekstra løft.
Mvh Harald
Per L.
Fint bilde av aktiviteten i eldre herrers forening! Jeg kjenner ikke spillet, men det er trolig interessant og spennende, i alle fall ut fra ansiktsuttrykkene å dømme. Godt eksponert bilde med fint lys og naturlige farger! Mvh Per
Tom F.
Herlig gubbebilde. Synes du fanger essensen i aktivitet og lokale på en glimrende måte. Teknisk bra som vanlig:
Walter S.
Artig bilde som forteller en del om miljøet mennene i mellom og skildrer at sosialt samvær er viktig for alle mennesker. Stemningen rundt bordet er rolig og avslappet.

Litt morsomt er det jo, at jeg kjenner igjen symbolene på brikkene! Jeg har en digital versjon av dette spillet på min PC som heter Kyodai Mahjongg - きょだい まhじょんっg

- Info:
- "Kyodai Mahjongg is a great version of the famous Mahjongg Solitaire (or Shanghai) oriental game. The purpose of the game is to remove all the tiles from a board. The tiles must be removed by pairs. They have to be free on their left or right side, otherwise you can't remove them. The rules are simple and the game is extremely addictive! "

Så da så - jeg spiller Mahjongg når jeg ikke får sove, som nå ... og ellers når jeg trenger å roe meg ned etter stress..

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Utmerket miljøskildring i en fin komposisjon med fine farger og meget bra skarphet og detaljeringsgrad. vennlig hilsen Kjell Øyvind
SveinM M.
Godt "eksponerte" karer! :) Skorter ikke på engasjement, ser det ut til.
Bjørnar P.
Takker for alle tilbakemeldinger.
Reiko I.
Imponerende hvordan du har klart å komponere slik at alle elementer er spredt utover bildeflaten uten overlapp. Her er det mange detaljer og ansikter å ta hensyn til, og alt kommer frem. Hendende som strekker seg frem, sorterer brikker, holder en røyk, armbåndene, brikkene, ansiktene. Og bildets punctum må være gjespet til mannen i bakgrunnen. Meget bra!

Rr
Bjørnar P.
Reiko: Din kommentar viser at jeg fikk til det jeg prøvde på. Inspirerende.
Hans Rich. A.
Det meste er jo sagt her, og jeg henger meg på. Dyb konsentrasjon har du fint fått fram.
Å komme tett på lokalbefolkningen slik du har gjort her, gir en ekstra glede vil jeg tro.
Mvh Hans Richard
Bjørnar P.
Å fotografere ekte hverdagsliv er alltid spennende, og del gjelder å ikke være påtrengende samtidig som folk opptrer naturlig. Her fikk jeg et bekreftedne nikk før jeg tok bilder, så jeg slapp å føle meg som en snik-fotograf.
Kinesere er overraskende positive til å bli fotograferte i slike situasjoner. Det var mye vanskeligere å få aksept for slik fotografering i Vietnam og Japan.
Knut Georg F.
Levende dokumentasjon av gamle menns tidsfordriv. Synes kanskje ikke at tittelen "spilleglede" samsvarer helt med stemningen som virker ganske intens og konsentrert.
Mvh Knut
Arild T.
Godt situasjonsbilde der ting er i ferd med å skje i spillets gang! Fint at du fikk med te to som ivrig bivåner spillet fra tilskuerbenken.Veleksponert bilde som ikke fortjener å bli satt negativfingeren på.

Hilsen Arild
Bjørnar P.
Knut: Tror nok disse karene følte glede ved spillet, men gledesutbruddene kom nok typisk i seieren stund...
Arild: Personlig setter jeg pris på "negativfingeren" så lenge det er konstruktivt ment. Det viser jo at du strekker ut en hjelpende hånd, og det er jo det som er poenget med Bildekritikken?
Bjørnar P.
Har lagt ut et bilde fra et annet spillebord der stemninga er mer avslappet. Ser ut som en av spilleren er særdeles fornøyd. Kanskje vinneren av forrige spill?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu