Utstyr
  • Nikon D3000
  • AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II
  • Brennvidde48.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1092895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Roar K.
Siden treet ser litt forblåst ut etter å stadig å ha fått vinden inn fra venstre her så funker det faktisk godt at det liksom føles på vei ut av bildet.
La merke til fenomenet med alle palmene som sto bøyd samme vei på Lanzarote etter at vinden stort sett kommer fra samme retning.
Skarpe og fine detaljer her.

Roar
Avsluttet .
Et veldig flott bilde hvor uskarp forgrunn samt åpningen i muren bak satt riktig stemning i bildet. Et bilde/fotografi med en stemning jeg liker.
Avsluttet .
Bildet gir en fin formidling av et budskap om et litt bakt landskap hvor vær og vind setter sitt klare preg på landskapet. Enig med Christer, også i hans bemerkning om åpningen i muren som bidrar til å styrke både komposisjonen og bildets evne til å skape en spesiell stemning. Skarpheten i treet må fremheves, den funker meget godt sammen med den uskarpe forgrunnen. Det er et bilde man gjerne kan se lenge på. Et meget bra bilde med andre ord. vennlig hilsen Kjell Øyvind
marit f.
Enkelt motiv som de fleste ville gått rett forbi. Meget god behandling av motivet, veldig stemningsfullt. Christer påpekte hullet i muren, skulle tro du hadde laget det for rettelig å løfte bildet enda mer.
Liker.
Mvh Marit
Avsluttet .
Fin formidling av vinter i et værhardt, goldt, men vakkert landskap. Liker renheten og det grafiske uttrykket. ( Vinter inspirerer. Gleder meg!)
Hilsen Grethe.
Harald N.
Flott sv/kv bilde av det forblåste treet framom steingjerdet.
Litt trangt på høgre side?
Mvh Harald
Kjell H.
Litt vanskelig å se alle detaljene på en liten mobilskjerm, men opplever dette som typisk jærsk med steinmurer og trær og vekster preget av vinden. Liker godt det litt grafiske uttrykket av dette mot den lyseerr for og bakgrunnen
Ragnar S.
Gråsvart og dyster står den der. Du kan nærmest fornemme at treet gjennom et langt liv har noe å fortelle. Et meget godt komponert bilde.

Mvh Ragnar S
SveinM M.
Herlig uttrykk! S/h gjør susen! Liker! :)
Aksel N.
Tenk om det kunne snakke. Flott portrett, tidløst, men med tydelige geografiske pekere. Kunne ønsket meg litt mer kontekst, men bakken var kanskje så bratt at det hadde blitt mer astro enn tre?
Sissel Kleivdal H.
Gledelig å lese deres tilbakemeldinger. Takk!

Bildet er tatt i Øygarden. Det kunne ,som har blitt nevnt ,vært på Jæren. Har sett på dette treet ved flere anledninger. Lurt på hvordan jeg skal få fremstilt det i et foto slik jeg opplever å 'se' det. Nå er det her. Tilbakemeldingene sier meg at det ble slik jeg ønsket.

Sissel
Hans Rich. A.
Dæ står han av, det treet. Åpningen er nevnt. Fin etterbehandling.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Et tre med sjel. Steinmuren bak treet er et viktig element i min betrakning og tanker omkring bildet. Svært bra, dette!

Hilsen Arild
Sissel Kleivdal H.
Så nyttig det er å få vist frem bilder her på 'dotten. På den måten får man bildet sett på med 'nye øyne' å kan få en objektiv vurdering. Takk til dere som bidrar til dette:)

Ha fargerike høstdager!

Sissel
Jostein S.
Hei
Et motiv jeg rangerer HØYT
Her har du truffet godt Sissel
Meget dekorativt bilde
Dette synes jeg er et fint veggmotiv
Sissel Kleivdal H.
Takk for din tilbakemelding, Jostein:)

Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu