Steinskvett i regnet
Steinskvett (Oenanthe oenanthe).
En liten pause i regnet før ungene mates.
Sleneset, Helgelandskysten
Fornøyd med regndråpene, men litt mye støy i bildet
Utstyr
  • Nikon D5600
  • Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD B028N
  • Brennvidde400.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • AnnetRedigert i Lightroom
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093317} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
SveinM M.
Fint fanget! Ikke optimal skarphet, men vel verdt å vise fram! :)
Roar K.
Nå vet jeg jo ikke om du har croppet og heller ikke hvor høy ISO du brukte da jeg ser litt støy ikke bare i bakgrunnen, men også på fuglen selv uten at det fremstår forstyrrende.
Sjøl legger jeg rett som det er til litt støy i bakgrunnen for ikke å få den for glatt.
Har ikke bestemt meg, men har vært litt inne på å bytte ut min Tamrom 16-300 som jeg er fornøyd med med dette. Men så er det om de 100 ekstra i tele oppveier de 2 tapte i vidvinkel?

Roar
Cathrine T.
Takker for tilbakemeldinger!
Det er litt croppet, ja, og ISOen er så høy som 4500. Bildet er tatt i forbindelse med feltarbeid så det var om å gjøre å ta frem kameraet når motivene meldte seg. Dermed ikke så mye tid til å finjustere på innstillingene og ikke noe stativ med heller.

Når det kommer til objektivet så vet jeg ikke hvor mye jeg kan uttale meg om det da dette er det eneste objektivet jeg har (utenom kitobjektivet som jeg aldri bruker). Kjøpte meg kamera for ett år siden og syntes 18-400 var perfekt for å få "alt-i-en-pakke". Har fått en mistanke om at det frontfokuserer litt, så må nok gå til innkjøp av Tap-in konsollen til tamron. Alt i alt et super objektiv for nybegynnere i min mening, men vet ikke hvordan det sammenlignes med andre. Selv får jeg nok aldri for mye rekkevidde så lurer på om ikke Sigmas 150-600 blir objektiv nummer to :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu