Det avgjørende øyeblikket
"The decisive moment" er et foto-historisk uttrykk (som jeg har lånt litt) for å beskrive en situasjon som er i ferd med å utvikle seg her. Potensiell vannbombe på avveie ....! Stedet er oppå Kråkerøybrua, som under varme dager spyles for å kjøle ned asfalten
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde102.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1093374} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Rett mann på rett sted, både foran og bak kamera. Dessverre feil bil, burde vært den fine grønne Buicken under :) Tøft bilde!
Viggo Strand K.
Kjempeartig øyeblikksfoto og jeg får nestn lysten til å spørre hvordan det gikk med fotgjengeren.

Viggo
Walter S.
Takk for dine tanker, Bruno - jeg er ganske sikkert på at Buick'en hadde kjørt mere forsiktig og sakte gjennom vanndammen.


Mvh,
Walter
Per L.
Vannvittig bra fortellende bilde! Håper virkelig du fikk med deg slutten på historien! Gleder meg i så fall til neste bilde - som kanskje blir selve blinkskuddet! Mvh Per
Knut N.
Synes det ser ut som om fruen i bilen filmer..for å se hvor blaut han som går der blir :o) for å legge ut på fæis..hahaha.
Bjørn Ø.
Pussig gatebilde!
Håper fotgjenger'n forble tørr
Hans Rich. A.
Det gikk visst akkurat? Godt fanget, og vanskelig å nekte for sjåføren hvis det ble en dusj med denne gode dokumentasjonen. Men, hva med fotografen? Ble han våt?
Mvh Hans Richard
Anders Patrick K.
Ha! Artig. Spørs om Cartier-Bresson hadde tatt det samme, men vi er nå heller ikke han. Skulle likt å se det hele to sekunder senere:)
Agnar H.
Fyren til venstre med hodetelefon godt plassert er nok lykkelig uvitende om hva som kommer. Ser ut som damen i bilen gleder seg... I bunn og grunn er vel dette straffbart. Leste på nettet om en sjåfør som fikk sparken da han bevisst ble filmet i en slik situasjon. Ikke bra. Men bildet ble bra :-)
Avsluttet .
Jeg tenker ofte at for en fotograf er det avgjørende å være på riktig sted til riktig tid, og dertil ha evnen til å utnytte muligheter som oppstår. Og her har du, Walter, både vært til stede og trykket på utløseren på den beste mulige tid. Imponerende godt gjort. Her er også fin skarphet og gode detaljer. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Kunne blitt dyrt for bilføreren om "vannbomba" hadde truffet fotgjengeren.
Laget noen slike sjøl i går kveld da jeg kjørte gjennom Hokksund sentrum på vei hjem etter et kraftig regnskyll som jeg fikk litt av på frontruta selv om vi nok bare fikk utkanten av skura.
Heldigvis ingen ute på fortauene ved de største vannansamlingene.
Du var på rett sted til rett tid her.

Roar
Vidar Magnus J.
Velkjent situasjon, under regnvær nedenfor Drammen sykehus samler store vanndammer seg i veibanen under et regnskyll og spruter ofte over fortauet og inn i hagene på andre siden når bilene passerer. Godt fanget situasjon, lurer på om fotgjengeren fikk seg en dusj også.
Walter S.
Hjertelig takk også til Per, Knut, Bjørn, Hans, Anders, Agnar, Kjell Øyvind, Roar Kneppen og Vidar Magnus, for kommentar her!

Har en hel serie av slike episoder.
Når det gjelder utgangen av dramaet her så klarte fyren med hodetelefonen seg på en måte. Føreren av KIA'en oppdaget fotografen og bremset ned i siste liten, men andre var ikke så heldig. Fotografen klarte seg også og fikk mange forundrende blikk av bilførere.

- Beklager forsinkelsen med å takke, som skyldes 1 ukes (høst)-ferie i Tirol (A).

- (ville ikke avertere her for all offentlighet at jeg skulle på ferie - ville jo være en invitasjon for eventuell innbruddstyver).

Mvh,
Walter
Espen J.
Sier meg enig i Bruno sin kommentar her. Utrolig morsomt bilde.

Mvh Espen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu