I Grevets Tid
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon NIKKOR 18-70mm f3.5-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109343} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gaute B.

Et flott motiv og utsnitt, men har du ikke vært litt raus med fargene her? Kanskje dra litt mindre i spakene........det tror jeg hadde blitt et enda bedre bilde
Egil H.

Takker! Hele bildet er egentlig utprøving. Jeg likte det absurde ved det enorme grevet som var plassert her - bildet er forøvrig tatt i Normandie. Ved å gjøre fargene mer uvirkelige synes jeg dette ble understreket, og bildet fikk andre og mer spennende blikkfang enn det hadde først. Det er ihertfall et bevisst grep, og det er meningen at det skal fremstå litt uvirkelig. Enten man liker det eller ei. :o)

Burde jeg fjerne de to fremste personene? Lurer på om de tar for mye blikkfang, og at personene bakerst strengt tatt bidrar tilstrekkelig til bildet...
Robert D.

Liker absolutt motivet. Alle folka bør være der etter min mening. Skaper tanker om en folkevandring som understreker det spesielle. Når de gjelder fargene synes jeg tanken er god, men ikke helt vellykket gjennomført. Man blir litt usikker på om det er bevisst eller mislykket. Ville kanskje dratt dem enda mer ut.
Einar E.

Synes både motivet i seg selv og fargene passer fint til et abstrakt tema, men det kan være noe i det å dra de enda mer ut. For å fjerne tvilen på en måte. Men jeg liker det iallefall. Kunne tenke meg mer froskeperspektiv for å gjøre grevet større/mer kraftfullt.
Avsluttet .

Jeg får absolutt en følelse av uvirkelighet her, og så blir jeg dratt tilbake tilvirkeligheten av personene i bakgrunnen. Ingen personer bør tas vekk, og etter min mening er fargene akkurat passe overdrevet.
Egil H.

Takk for utfyllende kommentarer. Godt å høre at ''spakingen'' ikke er overdrevet nok til at folk skjønner det er bevisst. Anne Gro - skjønte du det var bevisst før du leste det? Jeg tror det er passe hvis man vet det er gjort med vilje, nemlig.

Robert: Tankene om forlkevandring var interessant, for jeg som var der vet at det var mennesker som inspiserte D-Dag-strender, men glemmer at andre ikke vet dette....
Thor B.

DRITKNALL! :D Ville farger. <3
Terje V.

Stilig bilde! Hvor er det tatt?
fargene var kjempestilige!! hva har du gjort for å få det slik?
Stilige kontraster! Komposisjonen er genial. Grevet sier mye:)

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu