Uten tittel
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde18.3mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut Georg F.
Her ble du kanskje stengt ute fra et godt motiv? Får litt lyst til å gå inn. Liker ideen og gjennomføringen (kanskje en smule mer luft under låsen?)
Mvh Knut
Reiko I.
Tusen takk Knug Georg
Ja, det irriterte meg når jeg fikk det på pc'en. Rart at jeg ikke tok med litt mer luft under når jeg tok bildet. Jeg har prøvd å klippe litt i topp for å balansere litt.

Usikker på om det er litt vel klisjepreget dette. Men det var noe mer formet på duken som ble videreført av kjettingen ned til låsen som fasinerte meg litt. I tillegg til det mer opplagte - å være utelåst.
Avsluttet .
Siden du spør, så er det litt klisje i mine øyne... beklager.
Kristin B.
Tror ikke du trenger luft. Bildets innhold og budskap sier at friheten er der ute, med en stor himmel og åpne plasser, og vi kan bare ane hva som er på "vår" side. Jeg hadde heller kappet opp til låsen, latt den få være en del av bunnlinjen.
Den er jo ikke selve budskapet. Liker godt at det som vi kanskje higer etter, er uskarpt. Godt bilde med god symbolikk, gratulerer med det! :)
SveinM M.
Et motiv jeg ikke villet gå forbi, dette! :) Kan tolkes på flere måter. Jeg ser i hvert fall et sterkt symbol for "utestengelse"...., hit, men ikke lenger...
Mulig et kutt på hver side kunne vært noe... ;)
Avsluttet .
Blir litt for opplagt, og som nevnt. klisjeaktig. Synes det er for tett på. Tror litt mer rundt hadde forandret mitt inntrykk. Har sett bedre bilder fra din side, men det er vel sånn med oss alle, blir et og annet bomskudd.
Aksel N.
Om du stakk labben gjennom porten, Behind the Gare Saint-Lazare.
Reiko I.
Tusen takk alle sammen! Gode ærlige innspill, det liker jeg.
Roar B.
Vet ikke om det er nevnt, men jeg ser umiddelbart formen av et et hjerte. Og med låsen og kjettingen involvert i nedre del er det raskt å tenke tanken; "hjerte - smerte", i alle dens avskygninger.
Reiko I.
Takk Roar. Glad for at noen så hjerteformet. Det var det jeg selv så og prøvde å gjøre noe ut av. Men litt klisje - hjerte/smerte ble det kanskje...
Roar B.
Ja, kanskje litt 'oppbrukt, til tider,, men fortsatt veldig til stede for den/ de som måtte være midt oppe i det.:)
Øyvind B.
Tenkte og som flere her klisje.
Etter alt klisje pratet ble bildet interresant.
Låsen.
Så nært, mangler bare nøkkel, inn til noe der inne personlig særs viktig.
Kjent på den følelsen...Må få rose det tekniske bildet.
Mvh Øyvind
Reiko I.
Takk Øyvind og Roar!

r
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu