"New Kid in Town"
... er en sang fra The Eagles (Don Henley + Glenn Fry) i fra sin LP "Hotel California" - som jeg synes passer bra til uttrykket i dette bilde.
I dag har jeg brudt mitt forsett om å bare bruke norske titler her i BK, men av og til så får man uttrykt seg mer presist og kanskje med færre ord, på engelsk, enn på norsk.
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde86.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetKlonet vekke et dusin hvite flaggstenger fra brua i bakgrunnen. Disse krevde stor oppmerksomhet og har ingenting med motivet å gjøre.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ragnar S.
Når du viser oss klassikere fra "over there" så må det være fullt ut tillatt å benytte engelsk/amerikansk tittel. Kanskje til og med mer naturlig i en slik setting.
Assosiasjon til en av Eagels mange gode melodier passer utmerket.

Mvh Ragnar S
Per L.
Fin, veleksponert og fargerik bil, men det som gjør bildet er alle litt skeptiske eller nysgjerrige ansiktsuttrykk hos de omkringstående! Mvh Per
Keshav N.
Helt enig med Per. Jeg syns også at sangtitler passer godt til noen bilder.
mvh Keshav
Robert L. S.
Flott presentasjon av skeptikerne til "nykommeren" og Chevroleten. For øvrig fine farger og god skarphet.
Mvh.
Robert
Hans Rich. A.
Det ene "dollargliset" etter det andre. Og dette velholdte eksemplaret er jo intet unntak ispedd noen granskende blikk. Teknisk utmerket bilde.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Dette ble en skikkelig fin skildring av et spennende bymiljø / sosialt miljø og en grombil fra 1955 eller noe der omkring. Her er god skarphet og detaljer. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk til Ragnar, Per, Keshav, Robert, Hans og Kjell Øyvind, for "New Kid in Town"-bilde, som jeg selv mener er en fin "fortelling" med alle de skeptiske og nysgjerrige blikk vi møter der.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu