Angel face
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 70-200 mm f/2.8 L USM IS
  • Brennvidde110mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeRAW ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

tittelen stemte bra med bildet;)
Tarjei Ekenes K.

meget spesielle øyne

fint utsnitt

:-D ! son tarjeiav !
Erik G.

Hei Nina. Hvor er hun sød! Sikken nogle øjne! Der er måske en anelse for meget ''blur'' på huden efter min mening! :)

Mvh....Erik.
Anniken S.

Din engel er virkelig nydelig og øynene er virkelig noen flotte trekkplastre. Syntes du kanskje har brukt litt unødig mye bluring på huden her.
Øynene er strålende og jeg undres over hvilken teknikk du bruker for å få frem slik gnist (foruten en liten jente med glimt i øyet *S*)
Et godt og tett utsnitt.
Katja R.

Utrolig flott bilde og de øvrige bildene også. Tett og fint. De superintense øynene står i fin kontrast til det myke håret! Jeg er imponert :-)
katja
Stine J.

Fantastiske øyne og skjønn jente! Fint utsnitt.
mvh Stine
Avsluttet .

Ett flott bilde, et søt jente og et fint utsnitt.
Nina I.

Heisann og takk for koselige tilbakemeldinger alle sammen.

Hele bildet er ''blurret'', ikke bare huden (og så har jeg visket frem litt av øynene igjen). Ville ha litt soft englelys på dette. Ellers så pleier jeg jo stort sett å ha mye ''skarpere'' portetter. Morsomt å prøve noe annet for en gangs skyld :)

Anniken: Tusen takk skal du ha :) Er virkelig ikke så mye ekstra jeg gjør med øynene. Pleier å legge et lag med curves på det hvite i øynene for å få det litt klarere, og av og til øker jeg kontrasten litt på øye-området. Her har jeg kun lysnet det hvite litt men ikke lagt til noen øket kontrast (selv om det sikkert virker sånn i og med at øynene er skarpere enn resten av bildet).

Alt etter hvordan utganspunktet er så hender det jeg lager en kopi av bildet og setter det som øverste layer. Gjør så om layer mode til Soft Light og drar ned opacity til 20-50% for å øke kontrasten og få litt mer smell i bildet... og så visker jeg bort deler av bildet hvor kontrastene blir for høye etterpå der det trengs. (I tillegg til mye annet rart jeg gjør... blir jo forskjellig fra bilde til bilde, men håper dette hjalp litt i det minste :)

Mvh Nina
Stian G.

For ett blikk!!! Tittel og bildet treffer godt her. Skulle gjerne skrevet mer om dette men jeg finner faktisk ikke på noe da jeg er redd jeg vil prøve å analysere det i hjel - veldig godt portrett.
Nina I.

Tusen takk Stian :)
Avsluttet .

Er ikke så begeistret for portrett, men dette synes jeg var veldig bra. Herlige øyner. Det passet meget bra til bildet at det var soft.

-Svein Ove-
Christine H.

Nydelig barnebilde av ei søt jente :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu