velkommen inn
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094387} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Per L.
Fin velkomst for de som liker hunder - som meg! Utmerket eksponering av selve hunden, men det ble litt rotet i billedkantene, særlig de grå bøylene på sidene nede forstyrrer! Mvh Per
Avsluttet .
Dette er et fint portrett av hunden, i alle fall dens hode, pen hund, absolutt. For øvrig er forbena til dels veldig lyse, virker nesten utbrent. Jeg er enig med Per i at det er forstyrrende elementer her, blant annet bøylene eller hva det nå enn er på begge sider i forkant av bildet. Feltet øverst til venstre virker også ganske umotivert og forstyrrende. Her er sant å si mer slurv enn skjønnhet. Hilsen Kjell Øyvind
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldinger Per og Kjell. Kjekt at du lar de ensidige superlativene hvile og tar frem konstruktiv (?) kritikk Kjell. Fortsett med det. Enig i at partier på hunden er utbrent, kan kanskje tilskrives slurv, men mer er det ikke å hente i originalen.
Uheldig at bøylene ble såpass uskarpe; skyldes lite lys og stor blenderåpning. De ble tatt med for å markere "objektsikring" av forretningen, backet opp av stor hund og synlig gevær (det "umotiverte forstyrrende elementet")
Mvh Knut
Avsluttet .
Jeg takker for en positiv og konstruktiv respons på min kommentar. Jeg har nok mistolket bildet, jeg opplevde dette først og fremst som et hyggelig portrett av en vakker hund med litt for meget annet rundt. Et utsnitt med hunden og teppet og mørket umiddelbart rundt kunne gitt et utmerket hundebilde.

Jeg fant ingen holdepunkter for å oppfatte dette som en butikkinngang med betydelig objektsikring i form av bøyler eller hva det måtte være.

Geværet fremtrer for undertegnede som så uskarpt at jeg ikke oppfattet hva det var. Jeg så heller ikke noe truende ved denne hunden (men det har kanskje å gjøre med mine forutsetninger, jeg har lang erfaring med og et generelt godt og tillitsfullt forhold til hunder). Utbrente partier er det ikke noe å gjøre med, det må man fortrinnsvis unngå ved å anvende egnede eksponeringsdata ved opptaket.

De intensjoner som åpenbart har ligget til grunn for opptaket, var det med andre ikke enkelt å oppfatte.

mvh Kjell Øyvind





Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu