Nei til Bomring - serie
FB-gruppen "Nei til bompenger i nedre glomma regionen" hadde aksjon, demonstrasjon og appell, her i Fredrikstad i går ettermiddag. Initiativet kom i fra Kirsti NELVIK - en dame med bein i nesa! Gi den damen en ropert!!
http://www.f-b.no/nyheter/bomring/trafikk/kirsti-merker-k...59-1235135
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:47:36
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:48:04
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:48:24
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:48:43
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:49:10
    Versjon #6
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:49:31
    Versjon #7
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:49:55
    Versjon #8
  • Lagt inn: 2018-09-12 10:50:15
    Versjon #9
  • Lagt inn: 2018-09-12 11:41:50
    Versjon #10
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/150s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Harald N.
Godt dokumentert demotrasjon, men gode vegar vil vi ha.
Mvh Harald
SveinM M.
Bra dokumentert, Walter! :)

PS!
Så et innslag på nyhetene i går kveld, hvor hun frontdama ble intervjuet, og tenkte faktisk at Walter er sikkert der en plass og tar bilder.... ;)
Per L.
Utmerket reportasjeserie fra demonstrasjonen. Alle bildene er gode på sin måte, men originalen er meget talende og viser en meget bestemt leder! Mvh Per
Reiko I.
Fin dokumentasjon, god samling bilder som viser hele arrangementet.

Det er merkelig med disse demonstrasjonene over hele landet - fine veier vil de ha, men betale for konsekvensene er de ikke like interessert i....
Bjørn Ø.
Bra dokumentasjon. Dama ser klar og bestemt ut, det er bra.
Avsluttet .
Fin dokumentasjon av engasjementet.
Egentlig litt merkelig hele greia. Her bor vi i et av verdens beste land, kjører dyre biler og har egentlig lite å klage over. Denne tilsynelatende sympatien med «de fattige» er nesten litt patetisk.
Tror grunnen for at de fleste deltar går på egen sak, og at en del ikke vil betale for å kjøre med SUVen i byen.
Hadde det bare vært samme engasjement på andre viktigere saker, så hadde mange ting sett annerledes og bedre ut.
Avsluttet .
Fin dokumentasjon av engasjementet.
Egentlig litt merkelig hele greia. Her bor vi i et av verdens beste land, kjører dyre biler og har egentlig lite å klage over. Denne tilsynelatende sympatien med «de fattige» er nesten litt patetisk.
Tror grunnen for at de fleste deltar går på egen sak, og at en del ikke vil betale for å kjøre med SUVen i byen.
Hadde det bare vært samme engasjement på andre viktigere saker, så hadde mange ting sett annerledes og bedre ut.
Geir K.
Flott dokumentert serie dette Walter.

Geir
Knut N.
I motsetning til flere her inne, så skjønner jeg aksjonistene. Myndighetene soper inn drøyt 70 milliarder i bilrelaterte avgifter hvert år, i underkant av 10 går til veier så....og de som lider er ikke oss pensjonista men småbarnsforeldre og pendlere. Fin serie Walter.
Reiko I.
Hvor har du disse tallene fra Knut? I følge tv2 og samferdselsdepartementet har det de siste årene blitt brukt mer på vei enn man har hentet i bilrelaterte avgifter. http://www.tv2.no/a/9108981/
Avsluttet .
Her har du, Walter, igjen vist dine evner som pressefotograf. Her er en fin serie med gatefotografier av høyeste klasse, med fine komposisjoner og gode detaljer. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Uomtvistelig god billedreportasje - og samtidig dokumentasjon.

Mvh Ragnar S
Knut N.
Seriøst Reiko, se hvem som sier det da!
Robert L. S.
Flott reportasje. Originalen er favoritten her. Viser en engasjert leder foran en like engasjert forsamling.
Mvh.
Robert
Reiko I.
Knut: Hehe, jo jeg kan være enig i at det ikke er en kilde helt uten egeninteresser. Men tilbake til spørsmålet mitt, hvor har du dine tall fra? Når man kommer med slike tall så har du vel en kilde?

Beklager Walter, det var ikke meningen å dra diskusjonen på ville jorder. Men se det positive i det, bildene dine engasjerte.
Walter S.
Bare for å ha sagt det - her skal det diskuteres foto og ikke bompenger-politikk - det er ikke p.g.a. politikken jeg legger ut bilder, selv om jeg personlig har gått i demonstrasjon, siden dette berøre meg personlig, med en forventet ny-utgift på ca 12.000,- / året - fra neste år - i TILLEGG til de allerede eksisterende 6.400,- jeg betaler i dag (2 ganger bom med bomring utenpå bomring!).

Men, jeg skjønner jo at dette engasjerer, så jeg takker alle som har bidratt med sitt - Harald, SveinM, Per, Reiko, Bjørn, Martin, Geir, Knut, Kjell Øyvind, Ragnar og Robert.

Mvh,
Walter

Roar B.
Det var da en merkelig kommentar, Walter. Først klar beskjed om hva vi IKKE skal gjøre. Deretter argumenter du til grader om samme temaet, men utelukker altså videre diskusjon utifra innstruksen innledningsvis.
'Å skyte seg selv i foten' er vel farlig nær her..
Avsluttet .
Fotografier som vekker følelser og engasjement, er aldri feil. Da må en også tåle at temaer bilder inneholder blir berørt.
Virker som du har lagt ut bildet, ikke bare som ren dokumentasjon, men også av en personlig grunn. Da blir det feil å angripe kommentatorer.
Walter S.
@ Roar

Dette er mitt bilde og JEG skriver akkurat hva jeg vil under her - men liker ikke at andre begynner en diskusjon om noe som hører annet sted til.

- Jeg liker heller ikke å bli fortalt av deg spesielt, R.B. hva jeg skal og hva jeg ikke skal gjøre. Vi har, fra før, et anstrengt forhold her og dette er bare en fortsettelse av det.

- Gå ta deg en bolle!
W
Roar B.
Selvsagt er det ditt/dine bilder. Hvem ellers ? Og tilføy gjerne også hva du vil, bare det blir en slags logikk i agumentasjonen. Og ikke som her, 'ja takk, begge deler'.
Var jeg virkelig så utydelig i mitt første innlegg ? Og hvis så er tlfelle, les heller Martins kommentar da - på nytt. Vi mener jo i prinsippet akkurat det samme.
Ellers takker jeg (igjen) for god og saklig tilbakemelding. Tar gjerne også en bolle, bare jeg finner en som er glutenfri.
Keshav N.
Flott bildeserie av demonstrasjonen. Nå har ikke jeg noen sterke meninger om bompenger siden jeg aldri har kjørt bil men greid meg godt med kollektivtransport eller ved korte avstander brukt beina. Men der er fint at folk engasjerer seg og diskuterer så lenge det ikke blir personangrep.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu