Solen går ned over Fisketorget
under HCN (Halden Cruise Night) onsdag, 12 september, 2018 - og får lakken på denne 1958-modelle BUICK Roadmaster til å skinne og gløde deretter!
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Her var det mange grombiler, elegant presentert i fint aftenlys. Jeg bemerker også solen og dens elegante stråler over taket på det store kjøpesenteret. Her er - som vanlig - fine farger og utmerkede detaljer. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Eg vaska Toyotaen i går, men han blei ikkje så blank i lakken som BUICKen, eller som dei andre for den saks skuld. Fint presentert.
Mvh Harald
SveinM M.
Kjekt å få se! Blir jo ekstra fin i lakken i slikt lys! :)
Robert L. S.
Flott bilde dette. Buicken er så blank at den nesten gnistrer. Fin skarphet og fine farger i solnedgangen.
Mvh.
Robert
Per L.
Nypolert og godt hjulpet av kveldssolen fremstår bilen som en glinsende åpenbaring! Teknisk upåklagelig bilde med spreke farger! Mvh Per
Hans Rich. A.
Litt av en lekkerbisken du i motlys så framifrå presenterer oss. Buick til begjær.
Mvh Hans Richard
Trygve B.
Råtøft, likte motivet og komposisjonen så godt. Solen i bakgrunnen ble liksom prikken over i,en. Godt sett og godt fotografert.
Reiko I.
Vakkert lys og farger. Et godt bilde fylt med stemning.

Reiko
Ragnar S.
Ser ut til at sollyset medvirker til åg i en ekstra glød på Buick-en. Skinnende vakker vil jeg si. Her er det jo mye å velge mellom, men dette er nok et godt valg.
Grombilde av grombil.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Takk til Kjell Øyvind, Harald, SveinM, Robert, Per, Hans, Trygve, Reiko og Ragnar, for tiden dere bruker på å skrive noen ord i kommentarfeltet!

Mvh,
Walter
Knut N.
Jeg elsker blanke og velholdte biler (er nok litt nerd), mange som steila da jeg kjøpte voks til 1200,- for en liten boks. Men når den holder til mellom 2 og 4 behandlinger i 6 år, så kan det vel forsvares eller?
Fortsett med Haldenturene dine og legg ut :o)
Walter S.
Enkelt regnestykket, Knut - 1200,- delt på 6 (år) blir 200,- / år - det går an. Visste ikke at det fantes så dyr / effektiv voks.

Når det gjelder Haldenturene mine, så er det 2 onsdager igjen, før de avslutter disse fremmøtene på Fisketorget - da går Amcar-klubben "under jorda" og holder sine ukentlige møtene inne.


Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu