TITANIC?
Kald januardag 2000.
Stiv kuling fra nord.
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Sensia 2. 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Greit nokk
Torbjørn S.

''Tålmodig satt han å ventet på kommentarer til bildet han hadde trukket frem fra glemselen. Det hadde vært stille om bildene hans en stund nå, senere samme dag skulle han hente filmene med bildene av hans første modell. Spenningen var til å ta og føle på. Nesten en time gikk, så endelig en kommentar, fort, klikk på bildet, å den maskinen er så utrolig treg når det gjelder som mest. Der, scrolle fort ned for å se kommentaren, Greit nok... Ikke akkurat fyr og flamme nei''


La meg for ordens skyld nevne at dette IKKE er noe angrep på kommentaren til Bent Nerby, men snarere en liten illustrasjon på hvor spennende det kan være når man har lagt ut et bilde for vurdering.
Et annet moment er at jeg er FRYKTELIG spent på resultatet av modellfotograferingen i påsken.

Er det noen som kjenner seg igjen i historien ovenfor?

Vennlig hilsen
Torbjørn.

Aleksander J.
En rørende hverdagshistorie der...
Vel, jeg liker fargene og skråstilllingen, men synes du har gått for tett på. Jeg savner mer sjø.
Avsluttet .
mange kjenner seg nok igjen i den historien her på foto.no.. er jo veldig lite kommentarer på de fleste bildene..
ikke så inspirerende..

når det gjelder bildet ditt, så savner jeg litt mer rom rundt båten.
(det skulle også vært en person som kavde i vannet, he he.)
Tanja S.
Hei, historien din er veldig sann, og jeg tror mange kjenner seg igjen,( spesielt jeg )Det blir lagt inn for lite kommentar på bildene, men for oss ''nye amatører'', kan det kanskje være litt vanskelig å skulle kommentere andres bilder, vi er nye i ''gamet'' og er kanskje litt redd for å ''drite oss ut'', selvfølgelig kommer det ann på øye som ser, men når enn ser alle de som virkelig kan ta bilder, og har holdt på en stund, blir enn veldig liten, og bør kanskje bli litt varm i trøya før en våger seg ut på kritisk kommentar med råd og vink....

Og tilbake til bildet ditt, jeg er enig med a a, det burde vært en person som kavde i vannet, det hadde skapt litt mer spenning og dramatikk i bildet ditt, men ellers var det veldig bra, jeg likte blåfargen du hadde fått i vannet, det ser kalt og gyselig ut, akkurat en plass enn ikke vil tilbringe nå i november kulda ;o)

Tanja
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu