Nude stdy #1
En första trevande flirt med nakenfoto efter ett par år med andra projekt. Fönsterljus från höger, kanske lite platt och tråkigt. Nästa gång blir det studioljus i stället.
Bildet inngår i albumet Blandat -
Utstyr
  • FUJIFILM GFX 50S
  • GF63mmF2.8 R WR
  • Brennvidde63.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/140s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriErotikk
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094743} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Igor K.
Savner dette med kvadratisk beskjæring som innebærer mer luft over. Så er det den golvliste som ødelegger for min del. Ellers likte jeg posering. :)
Råger H.
Tack Igor! Jag testade den i kvadratisk beskärning men tycker att det blir för mycket luft ovanför modellen. Golvlisten är det inte mycket att göra åt, kan bara hålla med.
Mvh Roger
Knut Georg F.
Er verken tilhenger eller kyndig mht aktfotografering, men synes at dette ble et vakker bilde av en damekropp, karakterisert av myke fine linjer, godt eksponert i mykt vinduslys. (Ikke tilhenger av studiofotografi som preges av kirurgisk presis belysning av "lysorgel").
Golvlista er med på å fortelle at det ikke foregår i et studio (positivt sett med mine øyne), kunne kanskje vært forsterket med et enkelt møbel eller annet interiør.
Mvh Knut
SveinM M.
Ble et veldig så "nakent" uttrykk i dobbel forstand! Føler at det er noe som mangler, uten at jeg kan si akkurat hva det er.. :)
Råger H.
Tack Knut och Svein, Kul att du gillar bilden Knut utan att det är en bild genre som du normalt följer. Jag håller med er båda att det saknas något i bilden utan att kunna sätta fingret på det. En möbel eller annan rekvisita kräver både utrymme och eftertanke för att pass in i bilden. Jag har en del bild ideer som jag hoppas förverkliga när jag har min egen studio.
Mvh Roger
Roar K.
Jeg har egentlig stor sans for aktfoto selv om jeg ikke har noen erfaringer med det selv.
Ser du nevner studiolys neste gang og tror det vil gi en større mulighet for å jobbe med lys og skygger som ofte er et være eller ikke være i aktfoto - da spesielt i svarthvit som her.
Her føler jeg at den store tomme flata oppe gjør at blikket holdes litt høyt slik at flata lett blir blikkfanget og ikke modellen.
Jeg tenker fjerning av kanskje 1/3 av lufta mellom modell og øvre ramme samt litt mer luft til høyre.
Men du kan jo ha hatt en annen intensjon med bildet enn det jeg tenker?

Roar
Knut N.
Definitivt myke linjer, eller synes jeg det er for mye vegg. Hvis du har, legg gjerne ut en versjon i farger.
Men kategori erotikk..nja..
Tor Einar K.
Flott bilde, men jeg føler det blir litt flatt.
Jeg ville nok hatt med mer gulv og modellen mer på skrå, muligens med hendene strukket mot gulvlisten. Da ville du fått en diagonal som hadde fylt mer av bildeflaten.
En annen variant er føttene mot listen og hendene ned mot høyre, da ville diagonalen fulgt vestlig lese rettning.
Råger H.
Tack för era kommentarer Roar, Knut och Tor.
Jag håller med dig om beskärningen Roar, men samtidigt vill jag undvika att bilden får för mycket av en panorama karaktär. Tyvärr var jag ganska begränsad av vilken bildvinkel jag kunde välja här på grund av ljusreflektioner i golvet. Det samma gäller den tighta beskärningen av golvytan som jag i och för sig gillar. Någon version i färg bjuder jag inte på Knut, svart vitt är vad jag själv gillar och håller mig till :) Vilken kategori tycker du att den bör ligga i Knut?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu