Ikke så ofte jeg lager bilder i farger. Men nå som værmeldingen truer med regnvær som nærmest skal komme blåsende vannrett kan det kanskje gjøre seg med noen fargesterke minner om sommeren som var.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-09-20 22:24:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Henrik L.
Et behagelig bilde, med fin balanse i mine øyne. Bakgrunnen som speiler seg i vannet gir en helhet sammen med modellen. Modellens nakenhet er heller ikke påtrengende.
mvh
Henrik L'orange
Tor Einar K.
Takk for kommentar Henrik. Bilder som viser mye kropp gjør jeg nesten konsekvent i s/h. Her synes jeg dog at den indiske damens varme hudtoner gjorde seg godt mot landskapet bak. Himmelen er jeg derimot usikker på.
Legger nå ut en v2 med mer kropp hvor jeg har valgt s/h for å tone ned inntrykket.
Roar F.
Må først si at jeg ikke har peiling på denne type foto, men synes V2 er flott, med sin kontrast mellom fokus og uskarphet. V1 er for "arrangert" for min smak, men som sagt, jeg kan ingenting om dette. :-)
Tor Einar K.
To damer som nok var pensjonister slo seg ned på en benk like ved da vi fotograferte v2. Naturlig nok lyttet jeg til samtalen deres for å høre om fotoaktiviteten forstyrret dem.

- hva trur du detta er da?
- må væra lokalavisa, dem har så store fotoapparat.

Mulig jeg må få meg et abonnement på Romerikes Blad;-)
Tor Einar K.
Takk for kommentar Roar. Alt er arrangert ved denne type foto.Nikita er Bollywood stjerne hjemme i India. I begge bildene står datteren min ute på min venstre side med reflektor for å lette opp skyggepartiene.
Roar F.
Jada, skjønte at begge er arrangert, var vel bare noe med V2 jeg likte bedre. :-)
Henrik L.
Sannelig ikke sikker på V2. Opplever at V1 er mer "yndig". Det er en helhet i V1 jeg finner bedre enn V2. Kanskje beskåret litt på venstre side for å være helt på det gyldne snitt. Holder på V1.
mvh
Henrik
Tor Einar K.
Henrik
Jeg legger ofte hovedelementet litt ut til siden i bildene mine. Men som regel ikke så langt ut som det gylne snitt tilsier. På v2 ønsket jeg å bevare en god del av ringene i vannet.
Tor Einar K.
Henrik
Jeg legger ofte hovedelementet litt ut til siden i bildene mine. Men som regel ikke så langt ut som det gylne snitt tilsier. På v2 ønsket jeg å bevare en god del av ringene i vannet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu