Jeg håper å få tilbakemeldinger på hva man tror budskapet i bildet er. Og hvilken av versjonene som funker best.

Ikke vær redd for å kalle en spade en spade, også om du missliker bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-09-24 19:41:36
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde18.3mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roar B.
Første som slo meg var papiravisenes uungåelige endelikt. En annen tanke var fake news. Men så var det denne lille fliken da, på innsiden..enslig og uten en eneste bokstav. Sperret inne ser den også ut til å være
Nei, jammen om jeg veit, Reiko. Derfor blir det også vanskelig å velge versjon når jeg ikke helt kommer i mål. Men - veldig fint at du utfordrer. Sånt liker jeg !
Avsluttet .
Fikk meg til å undres veldig. Er ikke helt sikker på hva jeg egentlig mener om bildet, men en tanke som slo meg var "det uskrevne". Dette var noe å tygge på :)
Bård Ivar F.
Budskap:
REDD regnskogen - støtt det papirløse samfunnet ?
Knut Georg F.
Rent visuelt synes jeg dette er lite spennende, og det blir derfor litt søkt å prøve å finne budskapet du prøver å formidle.
Mvh Knut
Reiko I.
Tusen takk Roar, Bjørn-Erik, Bård Ivar og Knut Georg. Dette var nyttige tilbakemeldinger. Jeg la ut bildet på denne måten med teksten under for å prøve å få faktiske tilbakemeldinger på ting som betyr noe, og det synes jeg at jeg har fått.

R
Roar F.
Outsider?
Avsluttet .
Bildet kan sikkert oppfattes på flere måter, litt avhengig av hvem som titter. Jeg tror slike bilder har potensiale, men et veldig begrenset publikum. Et landskapsbilde i flotte farger kan du vise til hvem som helst og de vil med sikkerhet si at bildet er flott. Bilder som her krever noe helt annet av den som titter for at han eller hun skal forstå hvorfor bildet ble tatt. Bildet krever at du som betrakter lager din egen historie rundt det du ser og det er det ikke mange som gjør. De fleste ville tittet på bildet og sagt, en haug med aviser, hva så. Vi som tar bilder skjønner det, men jeg tror ikke en vilkårlig person på gata ville skjønt så mye av det.
Roar F.
Christer: ja det er en haug med aviser og noe greier, men jeg tror at ganske mange vil kunne se noe slags overført betydning i bilder som dette.At mange vil avfeie det er ikke så interessant som at også mange vil kunne finne noe i det. Foto som kommunikasjon ut over "å så fine farger", er det jeg synes er interessant (for tiden) :-)
Øyvind B.
Kanskje en merkelig kommentar fra meg.
Ser flere åpenbare tankespinn, søppel nyheter-
tørkepapir (ubrukt håper jeg)
Har sans for brukt tid i funderingens tegn, ingen klare svar her, men tiden brukt er verdifull og slik sett er det et spennende bilde.
Mvh Øyvind




Reiko I.
Takk for gode kommentarer! Fint å se ærlige kommentarer som dreier seg om bildets innhold og ikke bare form.

Reiko
Arvid O.
Estetisk og komposisjonsmessig går jeg for originalen.
Utestengt eller innestengt,hvem vet....her det rom for litt av hvert når det gjelder budskap vil jeg tro.
Arvid.
Reiko I.
Tusen takk Arvid!
SveinM M.
Originalen virker sterkest på meg! Ser et slags uttrykk for å være utestengt, ikke få være med, etc.. Interessant å fundere på slike "hverdagsligheter" som er så enkelt å bare la passere... :)
Reiko I.
Tusen takk SveinM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu