Etter solnedgang..
Mens de andre i følget mitt besteg Olenilsøya for å få tatt sine kveldsbilde, valgte jeg å sitte nede i fjærsteinene. Enklere det når man er henvist til en litt krykkete tilværelse;). Var litt usikker på tilnærmingsmåten til dette motivet. Det var litt lite bevegelse i havet, men for mye til fine refleksjoner. Himmelen var heller ikke så dramatisk som den hadde vært lit tidligere. Men lang eksponering løste begge "utfordringene" etter min mening. Den ga refleksjoner i sjøen og den gyldne himmelen fikk mer komme til sin rett.
Bildet inngår i albumet Lofoten -
Utstyr
  • Fuji X-T2
  • Fuji 16mm f1.4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik L.
Nydelig stykke kyst med herlige detaljer og godt foto-arbeid. Allurat passe fargetoner uten å falle for fristelsen å dra for hardt i spakene. Den lange lukkertiden gjør noe magisk med havet og alt i alt blir dette meget severdig. Hvis jeg skulle hatt dette på veggen, ville jeg kuttet litt i bunn, men det er fordi jeg liker panoramaer så godt.
mvh. Erik
Olav Bjarte K.
Jeg synes resultatet ble svært så smakfullt!
vh, - bj.
Harald N.
Vakkert kveldsbilde med harmoniske fargar, Eg kunne gjerne sett ein versjon med litt kutt i framgrunnen.
Mvh Harald
Knut Georg F.
Noe himmelsk over dette der bygda synes å sveve.
Mvh Knut
Kjell H.
Meget severdig!
Per L.
Nydelig bilde med magisk lys og tiltalende farger og speilinger! Enig med Erik om et kutt i bunn! Mvh Per
Hans Rich. A.
Jeg vet du er en fjellmann, men det er ikke så verst å være i fjæra heller :). Det viser du godt her. Henger meg på de foran meg, også kuttet som foreslått i bunnen. Kanskje et 16:9 eller 2:1-format?
Mvh Hans Richard
Fred Åge H.
Takk for så mange fine tilbakemeldinger! Det er klart at dette bilder egner seg godt i panoramaformat, dersom det blir aktuelt å printe det. Men samtidig liker jeg det tomme rommet foran rorbuene, og at det er litt avstand til den gylne speilingen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu