1986-modell Lada 1600
Oppfølgerbilde til "Rått parti: Lada Vs Buick" - http://fokus.foto.no/i/1095311 - når jeg først hadde Lada'en i fokus. Forresten, fikk svar i fra eieren til denne Lada - dette er en 1986-modell med 1600cc motor. Visste ikke at den fantes en gang ...!
Og bak står denne knallrøde Ford Cortina
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde86.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Robert L. S.
Fint bilde av Ladaen som ser velholdt ut og lakken ser ut til å være i meget god stand. Wunderbaumen er på plass, ja. Fint med Cortinaen i bakgrunnen. Mange av disse på den tiden.
Mvh
Robert
Robert L. S.
Fint bilde av Ladaen som ser velholdt ut og lakken ser ut til å være i meget god stand. Wunderbaumen er på plass, ja. Fint med Cortinaen i bakgrunnen. Mange av disse på den tiden.
Mvh
Robert
Per L.
Fint at du fotograferer og legger ut bilder av slike klenodier. Jeg kan ikke huske å ha sett akkurat denne modellen før. Teknisk upåklagelig bilde med god komp og naturlige farger! Mvh Per
Agnar H.
Må være blant de siste Lada 1600 som ble tatt til Norge dette. Utgangspunktet var vel en Fiat fra 60-tallet som Lada fikk lisens på å lage en egen versjon av. Har dog mer sans for Cortina'en i bakgrunnen. Muligens en GT. Med ekstralys var det tøffe saker.
Harald N.
Ikkje alle ladaer har rusta vekk, interessant og fint å sjå.
Mvh Harald
Roar K.
Ja, hvorfor ikke når du allerede ha fått Lada kamera ferdig til eksponering.

Roar
Walter S.
Takk for kommentar til Lada 1600 - en sjelden bil.
Robert, Per, Agnar, Harald og Roar Kneppen!

@Agnar: ja, Ladaen er basert på gamle Fiat 124 - jeg kjenner igjen fasongen på'n fordi fargen min hadde Fiat 124 tidlig 70-tallet. Helle innmaten til Fiat-fabrikken i Italia ble transportert til Sovjetunionen (som det het den gang) og produksjonen satt i gang der.

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Har ikke så mye grei på biler jeg. Kunne ikke ha sagt at det var en Lada med den oppjekka grillen. Tatt godt vare på ihvertfall. Og fotografisk kom den jo også til sin rett.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Stilig bilde av en nostalgisk bil, åpenbart godt holdt, hvilket vel ikke har vært så vanlig med den typen biler, som også hadde litt problematisk historie. Men bildet er fint med gode farver og fin komposisjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takker også Hans og Kjell Øyvind for ytterlige kommentar, her inne!

@ Hans: Ja, den grillen var Ladas siste krampetrekk i markedsføring, med "Er det Mercedes? Nei, det er Lada!"

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
Hadde en Lada en gang
Men den var ikke så luxeriøs som denne
Men formen minnet mye!
Artig bilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu