Presten
En prest jeg traff i samme fjellandsby som foregående portrett. De satt på samme benk, og hadde en samtale, om stort og smått, vil jeg anta.
Om foregående portrett hadde noe av Jesus over seg, så passer det jo bra med presten nå:-)
Utstyr
  • FUJIFILM X-E3
  • XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ
  • Brennvidde45.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Robert L. S.
Flott portrett der det virker som om personen har et avslappet forhold til fotografen. Virker ekte. Her synes jeg også at du har valgt en passende bakgrunn som fremhever ansiktet.
Mvh.
Robert
Walter S.
God gråtone-skala.

Trestokken i bakgrunnen er like "hårete og bustete" som modellen foran, så sånn passer det meget bra. Også strukturen i muren bak har en viss likhet - som Robert også peker på.

Karaktær han også, men på en mere stille måte enn foregående. Fokus er satt på det borterste øye og murpussen bak. Lett å få til det hvis du har brukt øye-fokus og kamera bestemmer seg for det ene - eller det andre. Har selv ingen erfaring med ansikts- og øye-fokus med hverken Fujifilm eller Nikon - men jeg går ut i fra at det har skjedd her.

Mvh,
Walter

Avsluttet .
Et nært, sterkt og velkomponert portrett, jeg ville nok ikke uten videre gjettet at han er prest. Jeg er litt usikker på fokus, er bakveggen skarpere enn ansiktet og skjegget? Men uansett er det kanskje ikke det viktigste ved bedømmelsen av et slikt portrett. Det kan også være mine gamle øyne som lurer meg. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Pål M. S.
Takker for gode tilbakemeldinger:-)

Når det gjelder fokus, bakgrunn og en del ting rundt det tekniske, så spiller ofte tiden inn. Har ikke allverdens tid til å stille opp objektene og finne en passende bakgrunn. Noen ganger må en bare ta det en får, og så gjøre det beste ut av det.

For enkelhets skyld, og for og kunne jobbe raskt, bruker jeg P mode en del, slik at jeg kan konsentrere meg om motivet. Har jeg bedre tid, brukes som regel Aperture mode. Her har nok kamera også stått på ansiktsgjennkjenning, som jeg prøvde ut, med litt forskjellige utslag:-)
SveinM M.
Flink å portrettere, du! Dette føyer seg inn i rekken av mange gode portretter fra deg! :)
Pål M. S.
Takker for fine ord, Svein MM:-)
Knut N.
Fantastisk, men så er du portrettmesteren her inne :o)
Pål M. S.
En ydmyk takk, Knut N.:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu