Høst pus
Huset lå utrolig vrient til, og jeg tror ikke det finnes en eneste rett vinkel på dette huse her :)
Bildet inngår i albumet Per-Arne Larsen mine bilder -
Utstyr
  • Nikon D750
  • 24.0-120.0 mm f/4.0
  • Brennvidde92.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1096081} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Dette ser jeg for det første som en interessant bygningsdetalj, med skarpe og fine detaljer hvor du fornemmer slit og elde, kanskje en værhard plassering, skjønt treverk som står ute, får sin patina uansett så lenge sol og vind gjør sitt. Katten kommer slik jeg opplever det, i tillegg og utgjør både et fint dyreportrett og en miljøskildring. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Haakon C.
Jeg liker også dette bildet godt. Farver og toner funker svært bra. Et forslag kunne være å beskjære og komme tettere på. Katt og vindu, med bittelitt omkring?
Per-Arne L.
Takker så mye Kjell Øyvind og Haakon Grunnen til at jeg ikke beskjærte mere var at jeg ville holde på litt av det lille innslaget av høst. men ser jeg kan ta litt oppe og noen millimeter rundt :)
Mvh Per-Arne
Hans Petter S.
Stemningsfullt bilde med mange fine detaljer! Bildet ditt er innholdsrikt, du får frem både høsten, det slitne huset og ikke minst katten! Så dette er bra!
Jeg blir sittende å scrolls litt for å lete etter alternative beskjæringer. Dette fordi bildet inneholder mye informasjon og katten blir litt midtstilt.Du får et ryddigere uttrykk hvis du beskjærer i topp, like over vinduet, men desto mer jeg scroller, desto mer føler jeg at du har truffet riktig her. Alle de detaljene du har med er viktig for bildet på hver sin måte og er med på å gi bildet sjarm. Dette bildet liker jeg!
Per-Arne L.
Takker så mye for fin kommentar Hans Petter, Hadde tenkt å beskjære litt mere på toppen men da blir det flisete møne bordet borte :) liker de små detaljer
Arild T.
Artig bilde av katten og der speilbilde av skogen i vinduet avslører årstiden, høst.
Hadde hatt lyst og sett en ny versjon, svært croppet, der motivet ble katten og der vindussprossene ble en naturlig innramming.

Hilsen Arild
Roar K.
Fronten ser da slett ikke værst ut den.
Om katten var fornøyd får jeg vel aldri vite?
Skulle jeg gjort noen forandringer her så måtte det bare være å kutte 2-3 mm oppe for å bli kvitt flisa oppunder bildekant ute til høyre.

Roar
Hans Rich. A.
Værbitt trevirke med slitte farger og vindu, og ei katt oppi det hele, gir jo et severdig bilde.
Tror gjerne det også hadde gjort seg med et snevrere utsnitt som noen har foreslått.
Mvh Hans Richard
Asbjørn H.
Tror ikke det er så mye jeg kan legge til det som allerede er sagt. Jeg liker bildet godt. Hadde gjerne sett en versjon med et smalere utsnitt: flyttet nedre kant opp slik at strå ikke vises og flyttet høyre bildekant inn slik at vassbordet på takmønet ikke vises. Noe sånt.

Mvh
Asbjørn
Keshav N.
Jeg liker også dette bilde og slutter meg til all godordene men vil gjerne se et utsnitt med bare vinduet og katten. Det er katten som gjør bildet her etter min mening.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu