Båt på land
Denne båten befinner seg ca 160 m.o.h. ved en lite fremkommelig vei.
Bildet inngår i albumet Hellas -
Utstyr
  • Nikon D850
  • 85.0 mm f/1.8
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1096697} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Agnar H.
Sjøen stod jo en del høyere for noen tusen år siden, men tror ikke den har ligget der så lenge.. Hadde nok opprinnelig sine friske hvite og blå farger som greske småbåter er kjent for. Men her trengs det mer enn litt skraping og maling for å få den sjødyktig igjen.
Walter S.
Dette er nok det vi kaller for "hagebåter" i Norge - en manns drøm som brast, eller som bare ikke ble noe av fordi tiden ikke strakk til ... osv. Planen var å pusse opp, fornye, reparere og så sette ut en overhalt, restaurert båt på vannet igjen - men akk, sola i Middelhavet er ubarmhjertig og tørker ut en trebåt i løpet av kort tid.
Interessant å se hvordan grekerne bygger båter, da tenker jeg på kjølen og stevnen, hvordan den er forankret i hverandre og selve plankingen med bordganger som ikke løper hele veien fra for til akter, osv.

Morsomt å se, men sikkert noens "dårlige samvittighet" eller uløselig logistikk og transport ..?

Mvh,
Walter
Geir B.
Hei Agnar og Walter,

Takk for velfunderte kommentarer.
Jeg er glad for at bildet satte tankene i sving for å finne en forklaring på hvordan båten havnet her oppe godt over havnivå.

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu