Kremmeren
Brukthandler'n på Skjærhalden er et fast og populært innslag på torvet der på Kirkøy, Hvalers største øy.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-11-06 07:42:24
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 27mm f/2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/900s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1097370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Keshav N.
Flott gatebilde med bruktmarked, mange detaljer og mye som skjer, Her kan en sikkert finne noen gobiter til en rimelig pris. Fine farger.
mvh Keshav
Harald N.
Her var det variert utvalg, utruleg kva folk kan kjøpe bare det er billig. Godt gatefoto, fin formidling av ein kvardagssituasjon.
Mvh Harald
Per L.
Ja, her var det litt av hvert for samlere - til og med en gammel symaskin! Så lurer jeg på hva den trekubben med smijernsbeslag kan være? Forøvrig god eksponering og fine farger! Mvh Per
Walter S.


@ Per:
"Trekubben" med "smijernsbeslag" er nok toppen av en tre-mast fra en gammel tre-seilbåt (Knarr ...?) og det er flyndre-feste til akter-staget (tv) og for-staget (th)du ser her, samt feste til vantene (henholdsvis styrbord og babord) pluss trinsene for å heise seil. Alle beslag er i messing som ikke ruster!
:o) - kan være fint pynt med maritimt preg.

Takker alle 3 - Keshav, Harald og Per, for kommentar og innspill!

Mvh,
Walter
Viggo Strand K.
Artig gatefoto hvor de på bilde tydeligvis ikke har skjønt hvilke hensikter Walter har. Du er modigere enn meg...jeg tør nok ikke å gå så tett på. Fint bilde fra Skjærhalden dette.

Viggo
Hans Rich. A.
Mye snadder her. Skulle jeg kjøpt noe, hadde det nok blitt Singer? symaskinen og et melkespann eller to. Ingenting å utsette på eksponeringen og miljøet rundt som er opptatt med sitt.
Mvh Hans Richard
Robert L. S.
Må bare si meg enig med uttalelsene fra de andre. Det som slår meg er de naturlige uttrykkene på personene rundt bordet. For øvrig god eksponering med fine farger.
Mvh.
Robert
Vidar Magnus J.
Mye interessant å studere her og godt med kunder rundt bordet. Fin stemning og gode farger.
Torstein H.
Hyggelig gatebilde fra Skjærhalden dette Walter Fin komposisjon, stemning og teknisk fint. Her sur du skravla går.. Ellers der det litt roligere ut der nå enn når jeg pleier å være innom på sommeren, mens jeg skal ha båt utover.
Walter S.
Takk, også til Viggo, Robert, Vidar Magnus og Torstein, for vennlige ord i kommentar!

@ Viggo: Ikke det at jeg er mere modig enn deg, men min kamerakombinasjon av Fuji X-E2 + XF27mm f/2.8 er kanskje litt mindre skremmende og opplagt som din Canon 6D / 5D med 24-70mm på ...?

Jeg har nok, etterhvert, blitt noe flinkere til å ta slike gatebilder, uten å røpe så alt for fort hva jeg holder på med, og hva mine hensikter er ...

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu