Lørdag 13:02 skrivebord
Håndholdt Jpeg. Dagens test for 1,5 timer siden, med X-Pro2 (mitt ydlingskamera nå ...!) og XF23mm f/2 @ f/3.2
N.B.: Jeg burde ha ryddet først, men det så jeg ikke før etterpå ... :o/
Her er det en del ting jeg ikke forstår i fra EXIF-dataen, hvor det står følgende:

DateTime - 2018:11:10 13:37:12
DateTimeOriginal - 2018:11:10 14:22:00
DateTimeDigitized - 2018:11:10 14:22:00

Som man kan se av bildet, så er den sanne systemtiden på min arbeids-PC akkurat 13:02 da jeg tok bildet.. Når det gjelder DateTime 13:37 så kan det være da jeg lastet Jpeg-filen over fra minnekortet til PC'n.
DatTime Original 14:22 - trodde jeg var presis det øyeblikket man eksponerer bildet - men det stemmer heller ikke ... fordi da var klokken 13:02 ....?
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 23mm f/2 R WR
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1097581} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Viggo Strand K.
Kosekroken til Walter...mye likt mitt eget, men jeg mangler fortsatt skjerm nr 2. Det blir vel en Eiso eller noe lignende.

Viggo
Per L.
Trivelig arbeidsplass du har - godt system i rotet! Kamera og objektiv ser også ut til å virke! God skarphet og tiltalende farger! Mvh Per
Avsluttet .
Et ærlig bilde kan man si, skrivebordet fremstår som mindre ryddig enn bildene du presenterer. Men det er greit, jeg har sett verre skrivebord, dessuten ser det unektelig ganske koselig ut. Viktigere er det at kameraet åpenbart funker utmerket, også under krevende lysforhold. Og detter har du greid med 800 ISO som kameraet rimeligvis håndterer fint. To pc-er kan være greit å ha, selv bruker jeg alltid to skjermer på min vanlige Laptop, men noen ganger er det faktisk praktisk å bruke to laptoper, også, hvilket jeg faktisk gjør for øyeblikket fordi den vanlige sliter med internettkommunikasjonen. Men fint skrivebordsbilde ble det i alle fall. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Agnar H.
Mye gjenkjennelse i dette. Har en lignende kontorplass. Når fruen ser på TV tilbringer jeg mye tid på kontoret. Det er en fin friplass. Litt kontrollert rot må det være. Kanskje grunnlag for en egen tråd på Forum; mitt skrivebord eller mitt kontor? Kan blir interessant. Og så tre kåringer: 1 - Mest ryddige 2 - Mest rotete 3 - Mest high tech

Litt rydding må være lov, men i ytterst begrenset omfang :-)
Hans Rich. A.
En sånn kosekrok skulle jeg gjerne ha hatt!
Mvh Hans Richard
Roar K.
Ganske så ryddig her i forhold til på min pult må jeg si for der flyter det av papir, batteriladere, høytalere kalkulator, fast- og mobiltelefon for å nevne no i tillegg til en 32 tommers Grundig TV som nå kun brukes som PC skjerm, men var tidligere også tilkoplet som TV.
Men så er det også slik jeg vil ha det til kjerringas fortvilelse.

Roar
Walter S.
- man takker for deltagelsen og kommentar, som alle er av den positive sorten. Men, så var det jo heller ikke meningen med å legge det ut - fra min siden var det forskjellen i det som står i EXIF-Dataen, som var grunnen. Her er jo beviset at reell tid [kl. 13:02) ikke registreres i EXIF, mens den tiden som står der, ikke har noe med virkeligheten å gjøre ... noen som har meninger om det?

Takk til Viggo, Per, Kjell Øyvind, Agnar, Hans og Roar Kneppen for kommentar angående "kosekroken" min!
;o)

Mvh,
Walter
Arild T.
Først av alt, du har det meget ryddig i din fotohule!
Dernest vil jeg bemerke at både kamera og objektiv består testen med glans.
Så til litt av min nysgjerrighet: Hva er det som gjør
X-Pro2 til ditt favorittkamera?

Hilsen Arild
Sissel Kleivdal H.
Flott dokumentasjon fra en fotografs' arbeidsplass. Passe rotete - som det også skal være:)
Det tekniske svarer andre for...

Sissel
Walter S.
Også takk til Arild og Sissel M. for kommentar til bildet.

@ Arild: Jo, det skal jeg fortelle deg. Har 5 Fuji-Kameraer: X-E2 // X-T1 // X-T2 // X-T20 og X-Pro2 - og det er den siste jeg griper til når jeg skal ut, omtrent hver gang. Den bare er den foretrukne av alle de andre. Mest P.G.A. at den elektroniske søkeren ligger helt ute på venstre siden og jeg er høyre-øye dominant, så jeg unngår at nesa mi griser til skjermen bak (som det delvis gjør med de andre hvor søkeren er plassert i midten), og at jeg med mitt frie venstre øye kan betrakte det som foregår rundt meg, samtidig som jeg komponerer. Det jeg ikke liker er ISO-hjulet og det jeg savner på den er en skjerm som kan vippes.

Ellers passer formen, størrelsen og grepet midt i blinken til meg, med unntak av når jeg skal bruke XF50-140mm f/2.8 den blir for tung - da bruker jeg X-T2.

Mvh,
Walter

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu