Liten spurv...
som venter på mat...
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon 70-200mm 2.8L
  • Brennvidde180mm
  • Blender-
  • FilmtypeRAW Iso 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109768} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roger V.

Hei
Syntes slike artsbilder av fulger gjør seg best i et litt annet miljø enn på et stålgjerde (selv om det nok er flere som hoder til der).
Komposisjonen var for midtstilt syntes jeg, og så manger det nok endel på skarpheten.
Ikke toppkarakter fra meg denne gang.
Thomas B.

Enig med RV om at fuglen er for midtstilt og at det mangler en del på skarpheten, men gjerdet kan fungere som miljø for en fugleart som vi assosierer i stor grad med parker og byer.

Mvh
Thomas
Cristina B.

Bortsett fra skarpheten som er nevnt, så likte jeg bildet.
Likte uttrykket på fuglen, hvis man kan si sånt om fuglemotiv!
Videre veldig bra, at kun gjerdet er der i tillegg til fuglen, fordi det assosierer med bymiljøet som T. Brathaug sier.
mvh Cristina

Rune S.

Når jeg tenker på Gråspurv, ser jeg for meg søte små nøster der hvor det bor mennesker. Jeg har sett veldig mange spurver som sitter slik som dette, derfor mener jeg det er et helt naturlig og normalt miljø for dagens spurver :-). Er heller ikke enig i at det er for midtstilt, blikket mitt søker seg automatisk til fuglens hode. Det med skarpheten er nevnt, men jeg synes ikke det gjør så mye her.

Jeg ser et flott bilde av en kjær krabat som de fleste av oss har stiftet bekjentskap med. Behagelig bakgrunn. Det ser ut som om den sitter og tenker på noe, kanskje hva den skal ha til middag? Jeg likte dette bildet, bra jobbet igjen :-)

mvh Rune S.
Lars Erik N.

Kanskje ikke verdens mest spennende miljø. Med et slik objektiv som du bruker her så skal det være mulig å oppnå mye bedre skarphet. Jeg tipper en kraftig crop ??. Jeg syntes ikke dette bilde var så veldig bra, så du må ut å prøve igjen:-)


Hilsen
Lars
Per Harald O.

Komp og miljø helt greit, bør øke kontrasten litt;)
Stig B.

Fin bakgrunn og ok positur. Gjerdet er nok en del av mange spurvers miljø selv om det ikke er noe særlig pittoresk.

Artsfoto krever imidlertid en del skarphet, som jeg mener du ikke har fått fram godt nok her. Objektivet ditt har nok skarpheten inne, så det er bare å jobbe videre :-)

Mvh Stig
Odd Eirik S.

Her synes jeg du langt fra mål angående det tekniske. Ikke mye som skal til for å rette opp dette. Levels i mellomtoner samt selektivt alle kanaler (RGB), NI støybehandling og selektiv oppskarping av selve spurven.
Så vil dette ble utmerket - etter min vurdering.

Synes dette var et fint motiv. At den sitter på et gjerde plager meg ikke i det hele tatt. Ser den stort sett sittende på gjerder eller andre tekniske innretninger der jeg bor. Synes også kompen er fin.

Se melding!

mvh
OddES
Kay R.

Hei...

Må vel si mæ enig med de andre ang. det tekniske. Du har nok en del å gå på hær. Miljøet plager ikke mæ, men skarphet og støy må være bedre. Kjør på videre... Vet jo at du e flink på slike bilder...

MVH Kay:-)
Bjørn H.

Flott og kos bilde....

Det tekniske er nevnt :)

Bjørn ;¤
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu