Hundefotografering
Til hundefotografering har disse to søkt seg opp i en stor bøkeskog på oversiden av Halden. Hunden var en herlig og søt, bitteliten 9 mnd. gammel Toy-puddel på ca 500gram og ble nesten borte i løvet ...! For å unngå misforståelser. Det var ikke MEG som skulle fotografere hunden. Paret vi ser i bildet, kom spaserende med hunden sin og rett og slett spasert inn i mitt motiv - http://foto.no/i/1097776 - som jeg har lagt ut tidligere - og DE skulle fotografere hunden sin i høstløvet. Jeg bare inkluderte dem i mitt motiv, da jeg følte at de tilførte bildet noe,
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/150s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1098118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut R.
Nydelige linjer og fin komposisjon. I en ideell verden skulle ikke puddelen vært skjult, men det er en herlig stemning og trærne er virkelig majestetiske og levende. Var ikke klar over at Halden hadde bøksekog!
Per L.
Mulig de vil ha fram hvor liten hunden er i forhold til de kraftige trestammene! Uansett fint med personene som målestokk for den grove skogen! God eksponering og flotte høstfarger! Mvh Per
Walter S.
Joda, Halden har faktisk 2 bøkeskoger. Én på hver innfarts-åre til byen (RV21), men man må vite hvor de er. Denne her er på oversiden av byen, på vei opp mot Tistedalen. Begge bøkeskogene finnes i ganske så ulendt og bratt terreng. Pleier å fotografere der både vår og høst.

Selve puddelen var, som sagt, ikke større enn at den nesten ble borte i løvet på bakken og synes så vidt ved benet til matfar.

Nå var det ikke hundefotografene jeg skulle fotografere, men høststemningen, og personene på bildet bare gir et ekstra interessepunkt.

Dere skal ha takk for kjapp kommentar, Knut og Per - og for tiden det tar å skrive noen vennlige ord!

Mvh,
Walter
Harald N.
Flottdette Walter. Fine linjer og fargar, med hundefotografane som ekstra krydder.
Mvh Harald
Ragnar S.
Velvalgt utsnitt der bøkestammene kommer til sin rett mot grønn- og høstbrune omgivelser.
Lys og farger i særklasse.

Mvh Ragnar S
susanne j.
Godt nok flot det her..sjovt som træerne nærmest gør alt for at holde sig oprejste..fint med alle de efterårsfarver Mvh Susanne
Viggo Strand K.
Oi...er dette Walter-bilde?
Litt annerledes , men veldig bra.
Det jeg først la merke til (før fotografens navn)
var plasseringen av menneskene i bildeflaten.
Det likte jeg veldig godt og det fremhever at de er ute i mektig natur.

Ha en fin fotohelg.

Viggo
Avsluttet .
Umiddelbart må jeg innrømme at trærne, med sine høyreiste stammer og de fine farvene rundt, opptok min oppmerksomhet mer enn hunden. Lyset, som er så usedvanlig fint gjengitt her, imponerer sammen med farvene og komposisjonen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jonny A.
Herlige farger, linjer og diagonaler der folkene ble små under de digre trærne som klorer seg fast i skråningen. Skarphet og komposisjon sitter som et skudd her. Flott bilde.

Mvh Jonny
Hans Rich. A.
Nydelig bilde Walter! Det andre er sagt.
Mvh Hans Richard
Keshav N.
Fin fargekombinasjon den røde bakken, grønner trær og blå himmel, og store vakre trær.
mvh Keshav
Walter S.
Takk til alle som bidrar med tanker om dette bilde, som faktisk kom i stand ved en tilfeldighet (det at paret fotograferte den lille hunden sin akkurat der).

Harald, Ragnar, Susanne, Viggo, Kjell Øyvind, Jonny, Hans og Keshav - takk for kommentar!

@ Viggo: Skal til Gamlebyen i kveld ved 17:00-18:00 tiden, sammen med svigersønnen og prøve ut noen nattbilder med stativ!

Mvh,
Walter
Tommy P.
Magisk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu