Glede
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-14 16:06:24
    Versjon #2
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger132
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Siren L.

Hei,
et herlig uttrykk du har fanget her! Det er slike bilder som vekker oppsikt (spør du meg:) Situasjonspreget:)

Går for farger!

Mvh
Siren
Trond H.

Fargene er flotte, og situasjonen er veldig fin og godt fanget :-)

Er litt uenig med deg om utsnitt, det er veldig trangt rundt barnet, bortsett fra på venstre kant, der det er store mengder rom. Blir litt ubalansert for min smak.

MVH TH
Sidsel A.

Yndig lita jente, fanget i et godt øyeblikk. Fine farger. Synes bildeflaten er fint utnyttet, bortsett fra at det kunne vært litt mer luft over hodet. Fargeversjonen faller mest i min smak her.
mvh Sidsel
Jon R. B.

Nydelig bilde, med et fantastisk uttrykk. Fikk min kone til å gjennoppdage blomstergleden. Stemmer på fargeverjonen. Kanskje litt mere rom over jenta hadde gjort seg.

Mvh Jon
Hege J.

Hei Espen!

Er for så vidt enig i at det kunne vært såpass med luft over Live at alt håret ihvertfall kom med, men mener det er riktig å ha med mye av enga til venstre. Den er jo med på å illustrere bildets innhold (Lives fokus på de små blomstene).

For et uttrykk, sier nå jeg! :) Herlig å se alle øyeblikksbildene av Live og alle ansiktsuttrykkene du klarer å fange hos henne. Du har meget god kontakt med din datter og ute med kameraet på rett tidspunkt gang etter gang. Flott Espen!

Det høyre øyet er litt i mørkeste laget, synes jeg, men alt i alt er dette et nytt blinkskudd fra deg!

Ha en fin kveld!

Mvh Hege
Anne O.

Hei!
Sier meg enig med øvrige kommentarer her! Fint fanget øyeblikk av ei lita jente som er opptatt med sitt - uttrykket i ansiket hennes er bare helt herlig. Tror jeg ville hatt litt mere luft oppe og til høyre. Synes helt klart fargeversjonen er best. Nydelig bilde!
Mvh Anne
Stine J.

For et skjønt ansiktsuttrykk! Ekte barneglede over de små ting. :-) Jeg liker utsnittet ditt akkurat som det er. Fokus er på jenta og vi får samtidig ta del i hva som begeistrer henne sånn. Enig med Hege i at det høyre øyet er litt mørkt, men helhetsinntrykket er flott. Virkelig et flott blinkskudd!
mvh Stine
Espen P.

Hjertelig takk for tilbakemeldinger.
... Grunnen til beskjæringa på venstre side med mye luft er for å vise ''enga'' LIve står i. Synes liksom den må være med. Prøvde med litt mer luft på høyre side, men det ble liksom feil.... Må få sjekka litt mer på det. Toppen synes jeg selv er bra, men siden det er nevnt mer luft så blir jeg usikker selv her.
Hennes høyre øye er litt mørkt.. desverre...

ePsen
Avsluttet .

Enig med de andre ovenfor. Et veldig fin uttrykk i ansiktet til barnet, utrrykker en fin, barnselig glede! Liker at hun har munnen litt åpen! jeg likte best V2
Karianne H.

Utrolig nydelig bilde, og for et herlig ansikt.
Enig med deg i at du har tatt med såpass mye på siden for å vise den fine enga. Supert - ikke mer å si om det!

Karianne :-)
Tone B.

Fint sommerbilde av en skjønn liten jente! Jeg liker både komposisjon og utsnitt, fine fargetoner og et herlig ansiktsutrykk på jenten. Har ikke noe å utsette her jeg - herlig bilde!

mvh Tone
Rune S.

Hei igjen Espen!

Nydelig, både #1 og #2! Bildet er godt for både øyne og sjel... Herlig jente du har!!

mvh Rune
Vibeke P.

FARGE!!!
Flott utrykk, likte også kompen din, men det svarte oppe til venstre er litt sjenerende. Litt for lyst på skulderen, men det er pirk. God stemning formidler du her.

Vibeke : )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu