Bildet inngår i albumet People and places -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond H.

Veldig flott linjeføring først og fremst, trappa og skyene drar blikket til venstre, mot bygningen, godt hjulpe av dei lyse gråtonene, som skrik etter merksemd. Fint at du har nokre menneske som markerer starten på trappen.

Det ser ut som du har brukt vidvinkel på dette opptaket, men eg kunne faktisk tenkt meg enda meir av bygningen, slik at ein hadde nærast fått eit panoramaformat. Men dette var nok ikkje enkelt å gjennomføre, og med den bildevinkelen du syner til rådighet her var nok dette det beste alternativet.

MVH TH
Kristoffer L.

Takk for tilbakemeldingen!

Et bilde med 28mm av hele basilikaen fra denne vinkelen ville gitt den alvorlig styrtende linjer.

På grunn av anleggsarbeid også rett bakenfor meg, var muligheten for spillerom begrenset. Jeg valgte i stedet å la anleggsarbeiderne spille hovedrollen i bildet, og å heller la de styrtende linjene i bildets venstre og høyre side spille opp mot hverandre.

- Kristoffer
Morten L.

Fint dokumentarfoto!
Kontrasten mellom palasset i bakgrunne og arbeiderne i forgrunnen taler et klart språk. Likte denne komposisjone svært godt! Fin kontrast i bildet også. Likte at du har tegning i himmelen. Diagonalen (fra øvre venstre til nedre høyre) funker kjempebra.
Likte vidvinkeleffekten, også.

Godt arbeid, Kristoffer!

M. Lein
Adrian Øhrn J.

nok en gang et knall bilde fra deg. kontrasten mellom pallasset og arbeiderne er enorm. Synes likevel du kunne forsøkt å gjøre noe mer ut av palaset. Det havner litt i bakgrunnen. Hadde gjort seg med en vidvinkel effekt der herligheten bretter seg ut over arbeiderne, skjønner?
:-)
Kristoffer L.

Tusen takk!

Riktig hyggelig å høre slike tilbakemeldinger!

Palasset bak er forresten Sacré-Coeur, etter min mening en av verdens vakreste kirker, og et av de mest fotograferte motivene i Paris ved siden av Eiffeltårnet og Notre Dame.

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu