Den "nye" Fredrikstadbrua
Endelig...på onsdag denne uka ble brua ferdig retter 3 år med omfattende renovering. Her har trafikken snirklet seg frem mellom plastkjegler og forbi knallgule arbeidskæller som virkelig har jobbet både dag og lange kvelder og i blant også netter med trafikken temmelig tett innpå kroppen. Resultatet ble imidlertid meget bra og dette flomlyset pynter virkelig opp et vakkert byggverk.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1098709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Walter S.
Imponerende, Viggo!
Har aldri før lagt merke til markering av leden på elva, mellom babord (grønn) og styrbord (rødt) på selve brua, før - antagelig et nytt hjelpemiddel for båttrafikken på vei opp til Sarpsborg.

Meget solid nattbilde av brua!

Mvh,
Walter
Viggo Strand K.
Ja Walter...jeg satt ved Unger Fabrikker og titta på den sørgmodige tåka og håpet at den skulle lette slik at jeg kunne få et glimt av solnedgangen under buen. Tåka ble tynnere etterhvert og la seg litt høyere. Da innså jeg at jeg måtte basere meg på ett nattbilde fra Gamlebyen i stede. Jeg har kun croppet og dratt på en vignettering. Etterhvert ble det mere rødskjær i skyene i bakgrunnen.
Knut N.
Knallfint bilde, men jeg er litt usikker på den hvite ramma ;o)
Walter S.
Den posisjon du har der hadde vært det stede jeg hadde tenkt meg selv p.g.a. stolpene i elva, fra Gamlebyen Båtforening - akkurat slik du har gjort her. Hadde alt klart (onsdag ettermiddag) pakket med stativ i bilen, men måtte avlyse i siste sekund, p.g.a. helsemessig utfordring.

Må nok vente til neste klare natten.

Stolpene gir ekstra dybdefølelse her - problemet her er at det ikke er lenger er lov å parkere ved siden av pumpestasjon ...

Mvh,
Walter
Viggo Strand K.
Joda...det er nylig blitt forbudt å parkere ved pumpestasjoner, men på kvelden regner jeg ikke med at de sjekker den plassen.

Dette bilde tok jeg litt nord for pumpestasjoner...den er litt nærmere brua og det er mere åpent landskap.

Viggo
Per L.
Gratulerer med nyåpnet bro! Veleksponert nattbilde med stolpene som fin ledende linje inn mot brospennet! God skarphet og tiltalende farger og speilinger! Mvh Per
Keshav N.
Fint bilde av en flott ny bro med fine farger , belysning og speiling. Rekken av stolper gir en ekstra pluss til bildet.
mvh Keshav
Hans Rich. A.
Forgrunnen minner litt om forgrunnen til Manhatten. Godt eksponert og komponert. Flott kveldsbilde!
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Et elegant bilde av en elegant bro med særdeles fine reflekser i vannet, utmerket utnyttelse av lyset og fine farver. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu