Eldorado vinger
"Flak med vinger" kan man vel kalle denne sløsing med blikk og lakk - men, likegod er dette en representant for perioden i amerikansk bilhistorie. Bør ses mot mørk bakgrunn, så - klikk på bildet! Og ja, jeg vet at himmelen er utbrent, men bilen er hel ... måtte bare ha en avveksling fra Gamleby-bilder!
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-01-04 18:20:40
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2019-01-04 18:21:00
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon XF 14mm f/2.8 R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1099646} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per L.
Jo da, ganske så mye stål og lakk foran og bak kupeen, men du all verden så stilig! Synd vi ikke kan høre lyden - den er skikker grom også! Fin serie, upåklagelig teknisk og naturlige farger! Jeg går for V2 hvor forståsegpåerne virker mest interessert! Mvh Per
Viggo Strand K.
Du har da tydeligvis litt kjærlighet til disse doningene, Walter, og det er du ikke alene om. Og skal man fota amcar så må man til Halden.

Dette var da et virkelig lekkert eksemplar av en glider og typisk nok er det mannfolk i bestefaralder som eier og bivåner prakten.

Viggo
Roar K.
Denne hadde nok gjort seg enda bedre uten alt rotet rundt, men det er jo ikke din stil.
Jeg har litt ekstra sans for V3 her.

Roar
Jostein S.
Hei
For et herlig Eldorado
Med slike vinger er det vel like før den letter!
STILIG
Robert L. S.
Flott tatt. Ikke ofte du ser denne i så velholdt stand. Favoritten her er nr. 3.
Hilsen
Robert
Hans Rich. A.
Skikkelig vingespenn baketter på den doningen der. Synes godt i gata når den cruiser forbi. Ville vel ha valgt V2 hvis jeg skulle velge.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk for deres bidrag i AmCar-diskusjonen og kommentar til Eldorado'en her i fra Halden. Takken går til Per, Viggo, Roar Kneppen, Robert som har greie på amerikanske biler og Hans!!

@ Viggo: Min forkjærlighet til amerikanske biler fra denne perioden (1948 - frem til begynnelssen av 60-årene) er KUN basert på litt mimring i fra min side - PLUSS at jeg finner disse bilene estetisk fine å se på. De er del av min ungdoms tid og gjengangere i ungdomsfilmer fra den tiden. Dessuten har de en viss "utstråling" som ikke kan forklares. Selv kjører jeg verdens kjedeligst bil, en Skoda Fabia fra 2013 - i like kjedelig grå-metallic ... så du skjønner at bilene i Halden ikke ER for meg, bare appellerer til min formsans!

Mvh,
Walter

Viggo Strand K.
Jeg er så enig, Walter.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu