Ved Smertu fergested
Bør sees mot mørk bakgrunn - klikk på bildet
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101772} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Olav Bjarte K.
Et nydelig stemningsbilde med friske farger. Små isflak på vannflata, morgenlyset bader seg i krusningene. Enig, mørk bakgrunn gir farger og inntrykk et real puff i riktig retning.
vh, - bj.
Per L.
Fin stemning med båtene i stille vinteropplag og tiltalende lys og refleksjoner i vannet. Upåklagelig eksponering og komp! Mvh Per
Keshav N.
Her ligger båtene og venter på våren. Fine farger. god komp og blank fin sjø.
mvh Keshav
Viggo Strand K.
Nydelig bilde, Walter. Fin komp og vakre toner og detaljene like klare som alltid. Et meget vakkert lys som løfter bilde betraktelig.

Viggo
Jostein S.
Hei
Ennå med vinterfrakken på, men snart er det vår!
Walter S.
Takk for at dere stakk innom og la igjen en kommentar - Olav Bjarte, Per, Keshav, Viggo og Jostein!

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Ahh, går det ann da, gått av banen, men, dette minner meg om mitt gamle hjemsted; Sandviken i Bergen, også en vakker plass, men sorry, null sol der om vinteren, ahh, båter - båter - båter - båter - sol og sjø, for en luksus, det måtte jo bare bli vakkert!!!
Avsluttet .
Her er en fin komposisjon med lys og farger som - sammen med selve scenen - hører vinteren til, men samtidig bærer bud om snarlig vår. Meget fint. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Kjenner godt til Sandviken i Bergen - har ligget der i noen måneder med en borerigg i opplag en stund (men det er nå lenge siden det ... snart 40 år!)

Joda, gamle båter, og særlig trebåter er alltid en all right motiv, og jeg trives i slike miljø! Jeg pleier å si at, der hvor det er vann (og båter) er det alltid et motiv!

Takk for ditt bidrag, Mona.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu