Med solen i objektivet
Sees best mot mørk bakgrunn, klikk på bildet.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/3500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Det er godt å se solen igjen nå når en lang og tung vinter må sies å gå mot slutten, men å få den i objektivet er en utfordring som du, Walter, og Fuji-en din håndterer utmerket. Detaljene er oppsiktsvekkende gode for et motlysbilde. Her er et hyggelig motiv i fin komposisjon også. Meget bra vennlig hilsen Kjell Øyvind
susanne j.
Hej Walter du er god til fotos med skygger og lysindfald..dejligt enkelt motiv Mvh Sus
Harald N.
God utan fargar. Fint toneomfang i vanskleg motlys.
Mvh Harald
Viggo Strand K.
Enig med KØ her. Dette med motlys har du virkelig taket på og du har jo nevnt det før at du liker å jobbe med motlys. Nå har du vel sjelden sola i motivet og det hjelper jo mye, men jeg lurer på om du har en skyggelue på linsa di.

Viggo
Roar B.
Greit motiv med noen som kommer og noen som går. Et fenomen vi alle en eller annen gang blir konfrontert med som lever på denne jord.
Men stusser litt på teknikken. Først denne kraftige refleksen fra bilvinduet som i hvert fall for meg virker distraherende. Dempe den ville vært en fordel, uten at det gikk ut over helheten.
Titter også på skyggepartiene, deriblant et noe merkelig unaturlig ansikt, kanskje tildekket av et plagg, vet ikke?? Likeså klær og trestammer, virker å være vel mye lysnet og behandlet i etterkant, gir nærmest følelsen av en sol som skinner fra begge sider.
Nei, å treffe i skarpt motlys det er ingen enkel oppgave.
jon b.
Fint gatebilde.
Jon
Avsluttet .
Jeg er spesielt glad i lys og skygge, og det er det jo massevis av her i dette fine bildet! Åsså en sånn fin plass da, jeg så en Anno-serie på NRK for noen år siden fra Fredrikstad, og den byen på øyen i elven virker utrolig forlokkende på meg som vant til å gå på Bryggen i Bergen, Håkonshallen, Rosenkrantztårnet og Gamle Bergen i Sandviken :))
Walter S.
Takk for bidrag, Kjell Øyvind, Susanne, Harald, Viggo, Jon og Mona!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu