Tømmer fra fjorårets hogst ...
... ligger og venter langs med veien som jeg ofte bruker og går tur på. Jeg ser bare det estetiske i et fysisk motiv og er særlig forundret over at det bor så mange fine farger i dødt treverk ...?
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 23mm f/2 R WR
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond T.
Ja der er mye "liv" i felte trær. :-)
Avsluttet .
Dette var vel et litt uvant motiv i din produksjon, Walter. Jeg har stor sans for nærbilder som dette og finner det meget inspirerende. Her er både fargene og komposisjonen verd å merke seg. Man kan si at komposisjonen og fargene bærer dette bildet, men jeg synes også det er fascinerende å få en slik fin dokumentasjon av det hverdagslige, av elementer som er viktige i norsk samfunnsliv og økonomi. Og som vanlig er den tekniske kvaliteten på topp. Meget bra, Walter. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Mange takk for kommentar til et, i grunnen, ganske så kjedelig bilde, Trond og Kjell Øyvind!

Og, ja - det var den sterke "stoffligheten" eller "struktur" på stammenes overflate, sammen med fargene som trigget min nysgjerrighet om hvordan dette ville bli som bilde.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Jeg synes ikke det er et kjedelig bilde, tvert om jeg synes det er fascinerende å se både fargene, detaljene og komposisjonen. Dessuten synes jeg det er bra at elementer fra hverdagen blir dokumentert. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takker deg igjen, Kjell Øystein, for ditt nye bidrag her!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu