Manuell eller maskinell?
En rulletrapp er en innretning for å transportere mennesker fra et lavere-liggende sted til et høyere-liggende sted eller omvendt. De er brukt mye der det er stor trafikk mellom to etasjer siden de kan ta unna mange flere mennesker enn en heis. Wikipedia.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-03-12 14:53:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 5D MK III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde65mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
I tittelen din bør det ikke stå "manuell" (mano = hånd) som betyr "laget for hånd" - jeg foreslår pedo-ell (?) (a pede = fot) - men det høres litt belastende ut (!) - så kanskje vi kan bli enig om "fysisk" eller maskinell i stede ...?

Bortsett fra litt (tilsiktet) flisespikking fra meg, så vil jeg jo hevde at du lyktes godt med alle de menneskene som er på og ved rulletrappen, eller akkurat går av. Også komposisjonen med å plassere hele maskineriet i billedruten er godt gjennomtenkt.

Et dagligdags bilde, men mye dynamikk her! Rene fine avslutninger på (nesten) alle sider, bortsett fra venstre kant hvor den lille biten med rekkverk, øverst drar øyet mot seg ...

Mvh,
Walter

Børre M.
Takk for kommentar, Walter. Du har selvsagt helt rett når det gjelder avslutning til venstre, sløvt av meg og ikke se det. At manuell er en avledning av hånd viste jeg ikke, men det gir jo absolutt mening. Imidlertid tror jeg at vi i vårt hverdagsspråk godtar manuelt som en motsats til automatisk. I tillegg synes jeg manuell/maskinell klinger godt. Ellers har jeg stor sans for språklig flisespikkeri, så det kan du bare fortsette med for min del.
Bjørn Ø.
ja, her har du fått med både det maskinelle og manuelle. Fint med både rulltrapp og vanlig trapp i bildet. Mye dynamikk her.
susanne j.
At se hele 7 mennesker på en gang uden at den eneste kikker på en mobil telefon...ja jeg er overrasket :-) herligt billede..Hvad er forskellen på foto 1 og 2 ? Mvh Susanne
Børre M.
Hei Susanne. V2 har et smalt vertikalt kutt på venstre side i hht. Walters forslag for å få en renere avslutning. Den lille biten av et rekkverk på toppen er borte i V2.
Børre M.
Takk til alle, Walter, Bjørn og Susanne for relevante kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu