Nakne trær III
Serie - en fortsettelse fra http://foto.no/i/1102849 - Slik er det bare i mars / april - før det begynner å spire i de mange løvtrærne på vollene i Gamlebyen. Vanskelig å gjengi med så mange detaljerte grener og kvister.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T20
  • Fujinon XF 50mm f/2 R WR
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Per L.
Flott serie med nakne trær, glade mennesker - og i dette bildet til og med noen våryre høns! God eksponering og tiltalende farger! Mvh Per
Espen J.
Man skulle tro påsken var hoppet over. For her er det nokså sommerlig. Herlig situasjon hvor jeg synes treet på høyre side i forgrunn er nydelig. Flott bilde i Walters stil.

Mvh Espen
Vidar Magnus J.
Vårlig stemning hos deg, her i Drammen er det fremdeles mye snø. Fine linjer innover i bildet, flotte gamle trær på vollen og godt lys.
Keshav N.
Daglig liv i gamlebyen og alle venter på vår og sommer. Her er fine gamle hus og mektige gamle trær. Fine farger. Jeg sitter fortsatt vi i syd India og venter på å dra nordover til kaldere strøk.
mvh Keshav
Svein-Erik H.
Gamlebyen er fin, artig å se disse bildene. Vi har riktignok noen gamle bydeler i Drammen også, men ikke ivaretatt og satt pris på slik dere har fått til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu